NVIDIA GeForce GT540M Chivalry Medieval Warfare Kasıyor?

Makaleler
7
Arkadaşlar Game-Debate' den baktım oyunu Medium-High ayarlarda oynayabileceğimi söyledi. Fakat oyunu indirdiğimde 1366x768 low ayarlarda 20-25 fps ile oynadım. Normalde Grand Theft Auto IV 'ü 1920x1080 high, Call of Duty Black Ops II 'yi 1920x1080 medium, Call of Duty Modern Warfare 3 'ü 1920x1080 ultra ayarlarda açan ekran kartı neden bu oyunda kasıyor anlamadım. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Korsan oyunu desteklemiyorum. Korsan indiriyorlar sıkıntı çıkıyor. Çıkmayanlarda başta iyi derken sonlarda illaki bir şey oluyor. İmkanınız varsa orjinal almanızı öneririm. Orjinal alamayacaksanız güvendiğiniz bir siteden indirin.
Tekrar indirmek yerine farklı bir crac.k deneyin. Oyununuzun sürümünü söylerseniz araştırabilirim.

Korsan oyunu desteklemiyorum. Korsan indiriyorlar sıkıntı çıkıyor. Çıkmayanlarda başta iyi derken sonlarda illaki bir şey oluyor. İmkanınız varsa orjinal almanızı öneririm. Orjinal alamayacaksanız güvendiğiniz bir siteden indirin.
Tekrar indirmek yerine farklı bir crac.k deneyin. Oyununuzun sürümünü söylerseniz araştırabilirim.
Sorunu buldum. Oyunun sistem gereksinimleri küçük gösterilmiş. Şimdi 1680x1050 lowda 40 fps ile oynuyorum. :)

Konu kilitlenebilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı