NVIDIA GeForce GT630 halen alınır mı? Performansı nasıldır?

Anladım hocam peki ben şimdi ne yapmam lazım kafam biraz karışmış durumda? Ve 2.el alım da nelere dikkat etmem gerekiyor tabii ki de test edip alacağım ama başka dikkat etmem gereken neler var ?
2 El alım satım da bir cocuk 350 TL'ye GTX 950 satıyordu işlemciyle darbogaz yapar ama onu alırsanız daha iyi olur işlemciyi de daha sonra güncellersiniz.

2 GB artık işe yaramaz hale geldi bence ben şu an 4 GB kullanıyorum o bile oyunlarda zorlanıyor.

Anladım hocam ama bu PC'ye bu kadar harcama mantıklı mı? Amacım 1-2 sene daha beni idare etsin.

Anladım hocam peki ben şimdi ne yapmam lazım kafam biraz karışmış durumda? Ve 2.el alım da nelere dikkat etmem gerekiyor tabii ki de test edip alacağım ama başka dikkat etmem gereken neler var ?

Anladım hocam ama bu PC'ye bu kadar harcama mantıklı mı? Amacım 1-2 sene daha beni idare etsin.
hocam arkadaş demiş rx460 o da gayet güzel bir kart bf1 pubg acıyor bulabilirseniz rx 460 onu alın

RX 460 çok güncel bir seçenek olur yerinizde olsam 400tl altına bu kartı yakalamaya çalışırım ama VGA desteği yok monitörünüz eski ise aktif VGA to HDMI dönüştürücü kullanmalısınız.

GTX 750 Ti da aynı şekilde ama RX 460 kadar güncel değil, eski bir monitörünüz varsa VGA ile kullanabilirsiniz.

Her ikisi de tak kullan ekran kartları, ekstra güç girişi istemiyorlar. İkinci el alırken ekran kartı pcb sinde tamir izleri,flux lekesi, pas, sıcaklık değişimine bağlı renk değişimleri yoksa alabilirsiniz.

msi afterburner yükleyin sıcaklıga bakın performansa oyuna gırın öyle bakın gerektiginden az performans veriyorsa ihtiyarlamiş demektir

Bilmediğiniz konu hakkında yorum yapıp kafa karıştırmayın lütfen, ekran kartı ihtiyarlamaz.

Mining yapılıp yapılmadığını bilemezsiniz, satıcının insafına kalıyor burası.

RX 460 çok güncel bir seçenek olur yerinizde olsam 400TL altına bu kartı yakalamaya çalışırım ama VGA desteği yok monitörünüz eski ise aktif VGA to HDMI dönüştürücü kullanmalısınız.

GTX 750 Ti'da aynı şekilde ama RX 460 kadar güncel değil, eski bir monitörünüz varsa VGA ile kullanabilirsiniz.

Her ikisi de tak kullan ekran kartları, ekstra güç girişi istemiyorlar. İkinci el alırken ekran kartı PCBsinde tamir izleri, flux lekesi, pas, sıcaklık değişimine bağlı renk değişimleri yoksa alabilirsiniz.

MSI Afterburner yükleyin sıcaklıga bakın performansa oyuna gırın öyle bakın gerektiginden az performans veriyorsa ihtiyarlamiş demektir.

Hocam sağ olun ozmn ben bu 3 ekran kartına bakmam gerektiğini anlıyorum GTX 750 Ti RX 460 ve az bütçe ile düşünürseme GTS450 olarak bu 3 ekran kartına bakmam gerektiğini anladım yani yanlış anlamamışım değil mi?
Bilmediğiniz konu hakkında yorum yapıp kafa karıştırmayın lütfen, ekran kartı ihtiyarlamaz.

Mining yapılıp yapılmadığını bilemezsiniz, satıcının insafına kalıyor burası.

Anladım teşekkürler yani sıcaklık ve FPS testine bakmam ve tamir işlemi olmadığına bakmam gerekiyor ve gerisi şansıma kalıyor demek ki değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı