F Fiyakalı Centipat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 3 21 Nisan 2020 #1 NVIDIA ekran kartı çalışmıyor çünkü bir sorun var. Aygıt yöneticisinden bakıyorum sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu yazıyor. Sürüm Windows 8.1. İnternetteki tüm çözüm yollarını denedim ama olmuyor.
NVIDIA ekran kartı çalışmıyor çünkü bir sorun var. Aygıt yöneticisinden bakıyorum sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu yazıyor. Sürüm Windows 8.1. İnternetteki tüm çözüm yollarını denedim ama olmuyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 21 Nisan 2020 #2 Bu tür eski GPU'larda sorun donanımsal olabiliyor. Yani yazılımsal çözümler genelde işe yaramıyor. Biz yine de deneyebileceğiniz yöntemleri yazalım: BIOS'u güncelleyin. DDU ile sürücüleri kaldırın: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Güncel Intel + uyumlu son NVIDIA sürücüsünü kurun. Sorun çözülmez ise reballing gerekebilir. Artı 0 Eksi
Bu tür eski GPU'larda sorun donanımsal olabiliyor. Yani yazılımsal çözümler genelde işe yaramıyor. Biz yine de deneyebileceğiniz yöntemleri yazalım: BIOS'u güncelleyin. DDU ile sürücüleri kaldırın: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Güncel Intel + uyumlu son NVIDIA sürücüsünü kurun. Sorun çözülmez ise reballing gerekebilir.
KS KS F Fiyakalı Centipat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 3 23 Nisan 2020 #3 BIOS nasıl güncelleceğim Bir de reballing ne? Son düzenleme: 23 Nisan 2020 Artı 0 Eksi