NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti Geri Dönebilir

5 yıllık kart 2070 Super gücünde denk olan kartlardan ucuz olursa alınır.
Onu alacağıma zamanında 2000 TL'ye RX 5700 XT alırdım. Teknoloji ilerlemiyor, geriliyor!

5 yıllık kart 2070 Super gücünde denk olan kartlardan ucuz olursa alınır.
RTX? 16 nm? Güç tüketimi? DLSS? Tensor Cores? Artık AMD kartlarda bile olan özelliklerden yoksun bir kartı, 5 yıllık olmasına rağmen tekrar üretmek nedir ya? Resmen ellerinde kalanı iteliyorlar.

Bu arada sadece Shorud'u satsalar 2-3 tane alırım. Şaheser gibi resmen.

800 dolardan mı ne satılıyordu zamanında. Gene aynı fiyattan çıkacaksa kimse almaz, 450 dolarlık 3060 Ti ezer geçer çünkü. Yeni teknolojileri barındırmadığından, 299-320 dolar gibi bir fiyat bekliyorum kendisinden.

450 dolara bulunmuyor ki maalesef muhtemelen bozulup iade alınmış kartları yenileyip satacaklar.

1080Ti iyi karttı fakat günümüz dünyasında Triple A oyunlar için işi zor.Stok sorunu yaşayanlar lol veya çok sistem gereksinimi istemeyen oyunlar vs oynayanlar için ideal gibi ama ona bile fazla.

Bende diyorumki ucuz olursa alınır.
11 GB'lik kart ucuz olmayacak. Hele ki şu piyasada. Eğer gerçekten oyuncuları önemsiyorlarsa 3060 6GB ve 3050/Ti 4GB'yi çıkarsınlar. Zaten çip yok, olanları da miningcilere gidecek kartlara harcamasınlar.

11 GB'lik kart ucuz olmayacak. Hele ki şu piyasada. Eğer gerçekten oyuncuları önemsiyorlarsa 3060 6 GB ve 3050/Ti 4 GB'yi çıkarsınlar. Zaten çip yok, olanları da miningcilere gidecek kartlara harcamasınlar.

Küçük bir bilgilendirme olsun diye söylüyorum RTX 3060 6 GB çıkmayacak RTX 3050 Ti 6 GB RTX 3060 6 GB gibi olacak. Zaten sızan bilgilere bakarsanız aralarında ki tek farkın Bit ve VRAM olduğunu görürsünüz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı