Çözüldü NVIDIA GeForce GTX1650 ekran gidip geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

siriius

Hectopat
Katılım
17 Eylül 2020
Mesajlar
3.043
Makaleler
1
Çözümler
38
Merhaba, dün NVIDIA'nın en son çıkan ekran kartı sürücüsünü güncelledim. Güncelledikten sonra mesela Xbox'a giriyorum bir oyuna tıklıyorum videosunu izlemek için ekran 2 kere hızlıca gidip geliyor veya bazen YouTube'da video başlarken gidip geliyor. Donanımsal olduğunu düşünmüyorum bilgisayarı alalı 1 ay oldu. Sürücü güncelleden önce böyle bir sorun yoktu.

Ekran kartı: MSI NVIDIA GeForce GTX 1650
 
Çözüm
ayrıca şunu farkettim valorant csgo falan oyunlara girdiğimde olmuyor sadece bazı uygulamalarda
Driver güncellemesini geriye alınız. Temiz kurulum yaparak bir eski versiyona geçin bakalım devam edecek mi?
direk eski sürüm driverı nvidia sitesinden indirip kurmak yeterli olur mu yoksa arkadaşın dediği gibi ddu ile temizlemek mi gerekli
olmadı eski sürümü yüklemeyi deniyeceğim
Konu çözüldü @Shimada Sensei kilitleyebilir misiniz? Yapılması gereken NVIDIA Denetim Masasından "Masaüstü renk ayarlarını ayarla" kısmına tıklayıp "Ekrana bildirilen içerik türü"nü "Tam ekran videolar" yapmak.
Kartta sıkıntı yok. Büyük ihtimal driver güncellemesi sonra ayarlar sıfırlandığında öyle olmuştur.

Tam bilmiyorum da eskiden var mıydı hatırlamıyorum da. Zaten kartı OCCT testine soktum 30 dakika bir problem olmadı. Monitörün kendi özelliklerinden olduğunu sanıyorum. Televizyona bağladım ve aynı sorunu yapmadı.
 
Ayrıca şunu fark ettim Valorant CS:GO falan oyunlara girdiğimde olmuyor sadece bazı uygulamalarda

Direk eski sürüm driverı NVIDIA sitesinden indirip kurmak yeterli olur mu yoksa arkadaşın dediği gibi DDU ile temizlemek mi gerekli
Olmadı eski sürümü yüklemeyi deneyeceğim
Konu çözüldü @Shimada Sensei kilitleyebilir misiniz? Yapılması gereken NVIDIA Denetim Masası'ndan "Masaüstü renk ayarlarını ayarla" kısmına tıklayıp "Ekrana bildirilen içerik türü"nü "Tam ekran videolar" yapmak.

Bende aynı problem var ama dediğin ayarı bulamadım masaüstü renk ayarlarını ayarla kısmında yok öyle bir ayar yardım eder misiniz?
 
Hocam benim laptopta da böyle bir problem var MX350 ekran kartının son driverini indirdikten sonra.
 

Geri
Yukarı