NVIDIA GeForce hotfix sürücüsü 581.94

Nalkapon

Decapat
Daha fazla  
Hocam 5070 Ti kullanıyorum ve 581.80 yüklü. Daha önce hiç böyle bir sürücü indirip kurmadım, bunun mantığı tam olarak ne? Bir de bu HotFix sürücüsü de mi GameReady olarak geçiyor?

Hocam 5070 Ti kullanıyorum ve 581.80 yüklü. Daha önce hiç böyle bir sürücü indirip kurmadım, bunun mantığı tam olarak ne? Bir de bu HotFix sürücüsü de mi Game Ready olarak geçiyor?

Evet, kurdum bir farkı yok. Acil kodlu yayınlanan sürücüler bunlar, genele hemen düşmez ama indirin kurun yani, BF6'da saçma sapan device_removed hatası veriyordu şimdi vermiyor.

NVIDIA App'den bakıldığında aynı şekilde 581.94 GameReady olarak mı görünüyor? Bir bakarsanız sevinirim. Ben de kuracağım bunu çünkü her şeyim güncel olmasına rağmen performans sorunları yaşıyorum.
Evet evet değişen bir şey yok .

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    310,5 KB · Görüntüleme: 10
Ben direk üstüne overwrite ettim . Temiz kurulum bile yapmadım sıfırdan ayarla uğraştırmasın diye .
Tamamdır sağ olun, son olarak attığınız SS'de sürücü tarihi 16 Nisan olarak görünüyor ve yenilikler kısmında mesela 5060 Ti desteği yeni gelmiş görünüyor, neden böyle olduğu hakkında fikriniz var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı