NVIDIA GeForce Now ani FPS düşüşü

Tolga29106

Centipat
Battle Royale oyunlarında olsun CS:GO gibi oyunlarda olaun FPS 60'da bir türlü sabit kalmıyor, 57 58 oluyor. VA takılma söz konusu, bu sorunu nasıl düzeltirim?
05406FBE-94EB-4D85-AC00-7C5CF8CEABE0.jpeg

Internet hızınız nedir? Eğer başka cihazdan internet kullanılıyorsa o drop sebebi olabilir. Mesela ben 60 FPS ile oynuyorum, telefondan şarkı falan açınca 30 FPS kadar düşüyor.

Ceza yediğim için yazamadım kusura bakmayın internet hızım gayet iyi ethernet olarak bağlı ve 100 Mbps internetim var. 5G olarak bağlı onun dışında telefonuö bağlı internete ama onda da 2.4G bağlı pek etki edeceğini sanmıyorum. FPS değerini 60'a sabitlememin bir yolu yok mu?
Güncel konu

Son düzenleme:
Ceza yediğim için yazamadım kusura bakmayın internet hızım gayet iyi ethernet olarak bağlı ve 100 Mbps internetim var. 5G olarak bağlı onun dışında telefonuö bağlı internete ama onda da 2.4G bağlı pek etki edeceğini sanmıyorum. FPS değerini 60'a sabitlememin bir yolu yok mu?
Güncel konu.

Şöyle söyleyeyim, ciddi bir anlamda FPS düşmesi yok, 58 FPS düşüyormuş sadece. Bilgisayar İngiltere, Almanya gibi ülkelere bağlandığı için arada veri alıp verirken böyle şeyler olabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı