NVIDIA GeForce NOW giriş yaparken "Bir hata oluştu" uyarısı veriyor

Çağrı Sağra

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayardan, telefondan falan denedim. Çeşitli cihazlardan kaldırıp yeniden yükledim, Google'dan girdim, gizli sekmeden denedim, giriş yaparken bir hata oluştu diyor. Relefonda uygulaması var, bir tek oradan çıkış yapmadım. Hesap ayarları için tıklıyorum manage your account online diyor. Uygulama Türkçe bu arada, bir tek bende mi var, yardımcı olur musunuz?

Screenshot_20250403_184818_GeForce NOW.jpg
Screenshot_20250403_184630_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende de aynı sorun var. Rahat olabilirsin büyük ihtimalle bakım veya güncelleme yapıyolar.

Kendi sitesinden sunuculara baktım bütün serverlar optimum diyor. Bakım yapıyorlarsa da bilmiyorum en son 2 Nisanda yaptılar sitesinde mevcut ama bugün yapıyolarsa haber vermediler. Bunun dışında bir sorunum olduğunda ulaşacak muhatap kimse olmadığını görmüş oldum. Destek ekibi yok sadece makale ve popüler soru bırakmışlar çok saçma. Geçen gün de paketler hakkında bilgi almak istedim paketler arası geçiş yapılıyor mu veya 6 ayı 12 aya yükseltebiliyor muyuz diye ama dediğim gibi kimse ilgilenmiyor galiba en azından TR sunucuları için böyle diğerlerini bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı