Endlessers Femtopat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #1 Selam arkadaşlar. GeForce NOW'da oyun oynamak isterken yukarıdaki hatayı alıyorum. Ve yaşadığım ülke desteklenen ülkeler arasında. Düne kadar sorunsuz bir şekilde oynuyordum. Bu hatanın sebebi nedir?
Selam arkadaşlar. GeForce NOW'da oyun oynamak isterken yukarıdaki hatayı alıyorum. Ve yaşadığım ülke desteklenen ülkeler arasında. Düne kadar sorunsuz bir şekilde oynuyordum. Bu hatanın sebebi nedir?
lastbjorNN Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Yer Berlin 26 Mayıs 2023 #2 Arkada VPN'i açık unutmuş olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Endlessers Femtopat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #3 lastbjorNN dedi: Arkada VPN'i açık unutmuş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... VPN'i zorunlu olmadığım sürece hiç kullanmam, eminim yani. Artı 0 Eksi
lastbjorNN dedi: Arkada VPN'i açık unutmuş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... VPN'i zorunlu olmadığım sürece hiç kullanmam, eminim yani.