sirtayfun Kilopat Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 151 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2020 #1 Arkadaşlar The Witcher 3'ü GeForce Now'da oynamak istiyorum. Buradaki hangi ayarlarla en iyi sonucu elde edebilirim? Dosya Ekleri 21213.jpg 45,2 KB · Görüntüleme: 150
Arkadaşlar The Witcher 3'ü GeForce Now'da oynamak istiyorum. Buradaki hangi ayarlarla en iyi sonucu elde edebilirim?
Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 24 Mart 2020 #2 sirtayfun dedi: Arkadaşlar The Witcher 3'ü GeForce Now'da oynamak istiyorum. Buradaki hangi ayarlarla en iyi sonucu elde edebilirim? Genişletmek için tıkla... Dengeli. Artı 0 Eksi
sirtayfun dedi: Arkadaşlar The Witcher 3'ü GeForce Now'da oynamak istiyorum. Buradaki hangi ayarlarla en iyi sonucu elde edebilirim? Genişletmek için tıkla... Dengeli.
Bulut Baştürk -_- Centipat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 91 27 Mart 2020 #3 sirtayfun dedi: Arkadaşlar The Witcher 3'ü GeForce Now'da oynamak istiyorum. Buradaki hangi ayarlarla en iyi sonucu elde edebilirim? Genişletmek için tıkla... Kendi yaptığım ayarları atayim, bu ayarlar sonucunda ben güzel bir görüntü ve fps sahibi oldum. (Witcher 3 oynarken) Speed Testten 33 gibi bir download aldığım için ondan daha az bir değer seçmek istedim ve en iyi olarak bu ayarlarda iyi sonuç aldım. (Bende işe yaradı başkalarını bilemem ) Artı 0 Eksi
sirtayfun dedi: Arkadaşlar The Witcher 3'ü GeForce Now'da oynamak istiyorum. Buradaki hangi ayarlarla en iyi sonucu elde edebilirim? Genişletmek için tıkla... Kendi yaptığım ayarları atayim, bu ayarlar sonucunda ben güzel bir görüntü ve fps sahibi oldum. (Witcher 3 oynarken) Speed Testten 33 gibi bir download aldığım için ondan daha az bir değer seçmek istedim ve en iyi olarak bu ayarlarda iyi sonuç aldım. (Bende işe yaradı başkalarını bilemem )