Nvidia GeForce RTX 2080 Super Benchmark Sonuçları Sızdırıldı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.988
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Nvidia GeForce RTX 2080 Super Benchmark Sonuçları Sızdırıldı
Nvidia GeForce RTX 2080 Super Benchmark sonuçları

Oyuncular tarafından merak edilen Nvidia GeForce RTX 2080 Super benchmark sonuçları ortaya çıktı. Yakın zaman içerisinde satışa sunulacak olan Nvidia GeForce RTX 2080 Super, benchmark sonuçları ile yeniden gündeme geldi. Sızdırılan test sonuçlarına göre, Nvidia’nın yeni nesil ekran kartının Final Fantasy XV oyunuyla test edildiğini görüyoruz. 2560 x 1440 çözünürlükte ve yüksek ayarlarda yapıldığı belirtilen […]

Devamı: Nvidia GeForce RTX 2080 Super Benchmark Sonuçları Sızdırıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
%10 bir performans artışı için hiç çıkarmasaydı daha iyi olurdu. %10 gibi bir değer gereksizdir. Fiyat konusunda sağ gösterip sol vurmaz inşallah Nvidia. Artık bütün ipler üreticinin elinde. Yeni ürün çıkarıyor eskisiyle aynı. Sorsan eskisinden daha iyi derler. İyiliği nedir sadece %10 daha hızlı. Aynı ürünün şeklini değiştirip piyasaya sürüyorlar.
 
Sırf milletin kafasını allak bullak etmek için aralıksız Ti, Super v.s v.s gereksiz kartlar çıkarıyorlar. Koy bir tane adam akıllı düzgün fiyatlı model, bunlara gerek kalmasın?
Tüketicinin kafası allak bullak olmuş. Sistem topluyorsun evlat acısı gibi acı çekiyorsun.😁 Konu açayım diyorsun bu sefer kafan iyice karışıyor. Artık rekabet yapacağım diye ürün testleri tamam olmadan piyasaya sürüyorlar. Ryzen yeni işlemci çıkardı RAM uyumu sorunu baş gösterdi. Artık üretici kullanıcının kölesi değil kullanıcı tüketicinin kölesi olmuş.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı