Çözüldü NVIDIA GeForce sürücü kurulumunda siyah ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hasantahsin1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar çok uzun süredir NVIDIA GeForce üzerinden sıkıntısız bir şekilde sürücülerimi güncelliyordum. Bugün uygulamayı açınca yeni bir NVIDIA programına yükseltmek ister misin dedi ve uygulamayı güncelledim. Sonrasında sürücü güncellemesi gelmiş her zamanki gibi indirip standart kurulum yapmak istiyorum fakat güncelleme yaparken siyah ekranda öylece kalıyor. Bilgisayarı tekrar başlattığımda ekran geliyor fakat sürücü güncellemeyi kontrol edince tekrar kurulum yap yazıyor kurmaya çalıştığı sürüm 572.47 bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bende 4070s var aynısı benim de başıma geldi. Reddit'den baktığımda G-SYNC kapatarak bu sorunu aşmış insanlar. Denedim oldu sende dene istersen.
Hocam DDU ile sürücüleri temizleyip, sitesinden sisteminize uygun sürücüyü temiz kurun.

DDU ile sürücüyü komple kaldırıp ardından nvcleanstall ile sürücüyü kurmanızı tavsiye ediyorum.

Hocam bir yerde gördüğüm kadarıyla G-Sync kapatarak deneyin demişler o şekilde yaptığımda siyah ekranda kalmayarak güncelledi fakat hala tekrar kurulum yap yazıyor eski uygulamada yenileyince tüm sürücüler güncel yazıyordu sizce bir şey yapmama gerek var mı?

Dosya Ekleri

• IWiHQCP.png
    IWiHQCP.png
    275,2 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 4070s var aynısı benim de başıma geldi. Reddit'den baktığımda G-SYNC kapatarak bu sorunu aşmış insanlar. Denedim oldu sende dene istersen.

Çözüm
Bende 4070s var aynısı benim de başıma geldi. Reddit'den baktığımda G-Sync kapatarak bu sorunu aşmış insanlar. Denedim oldu sende dene istersen.

Evet hocam yukarıda belirmiş olduğum gibi onu deneyince düzeldi hatta bu öneriyi sizin başka bir sitede yapmış olduğunuz yorumdan gördüm çözüm için teşekkür ederim ayrıca uygulamayı tekrardan eski sürümüyle yükledim yenisi sanırım biraz sorunlu.

Evet hocam yukarıda belirmiş olduğum gibi onu deneyince düzeldi hatta bu öneriyi sizin başka bir sitede yapmış olduğunuz yorumdan gördüm çözüm için teşekkür ederim ayrıca uygulamayı tekrardan eski sürümüyle yükledim yenisi sanırım biraz sorunlu.

Rica ederim NVIDIA galiba AMD'nin işten çıkarttıkları çalışanları işe almaya başladı sanırım :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı