NVIDIA gelen yeni güncellemenin CS:GO'da etkisi var mı?

Barca

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Teknisyen
Merhaba değerli üyeler. RTX 2070S ekran kartım Ryzen 5 3600 işlemcim var. Son gelen ekran kartı güncellemesini yaptıktan sonra CS GO oyununda 300 FPS alıyorken 100 FPS almaya başladım, bunun sebebi nedir? Başına böyle bir durum gelen var mı? Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamın sistemi zaten min 300fps sistem niye atıyon ki bunu. Bunu uygularsa o aldığı sistemin mantığı ne, ryzen 5 3600 e hakaret o cfg.

hala düzelme olmadı 1080Ti ekran kartı olan adam 300 FPS aldığını söylüyor fakat ben güncelleme öncesinde bile 250 FPS alıyordum. Nasıl iş anlamadım gitti

Bir önceki sürüme geri dön sende ben de güncelleyecektim sen böyle söyleyince vazgeçtim.

CS:GO teknik sorunlu oyun ve eski oyun üzerine bu kadar yama kurunca oyun motoru nanay oldu. Sabit 60FPS veya 140FPS alsam bile benim sistem de gereksiz FPS düşüşü oluyor. Oyunu bıraktım ve arada test için girerim yine aynı. Sizde bırakın bence kafa rahatlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…