NVIDIA GPU'da özel çözünürlük nasıl oluşturulur?

Ofbeeeee

Hectopat
NVIDIA GPU ekran kartım var nasıl özel çözünürlük oluşturabilirim? 1920x1080 ekranım.

Dosya Ekleri

• Capture.PNG
    185 KB · Görüntüleme: 64
NVIDIA GPU ekran kartım var nasıl özel çözünürlük oluşturabilirim? 1920x1080 ekranım.

Laptopunda MUX Switch yoksa NVIDIA üzerinden özel çözünürlük oluşturamazsın.

güncel değilse sürücüleri güncelleyin ve nvidia denetim masasını kaldırıp son sürümünü indirin. bunları yaptïktan sonra görüntü(display) diye bir kısım gelecek onun altında çözünürlüğü değiştirin diye bir sekme gelecek oradan özel çözünürlük oluşturabilirsin.

veya geforce experience üzerinden hangi oyunda değiştireceksen o oyunu seçip değiştirebilirsin.

Bende MX230 laptop var dediğin hiçbir ayar yok. MUX olmayan laptopların neredeyse hepsinin görüntü çıkışı Intel'e bağlı.

Bende MX230 laptop var dediğin hiçbir ayar yok. MUX olmayan laptopların neredeyse hepsinin görüntü çıkışı Intel'e bağlı.
bende 10+ senelik mux olmayan laptop vardı hocam değiştirebiliyordum ben. ama dahili ekran kartım da yoktu sadece harici ekran kartı vardı ondan dolayıdır belki. mux ile aynı mantık

Bende 10+ senelik MUX olmayan laptop vardı hocam değiştirebiliyordum ben

Görüntü çıkışı hangi karta bağlı? NVIDIA'ya bağlıysa olur, yoksa yukarıdaki görsel'den başka bir şey göremezsin.

Böyle hata veriyor.

Dosya Ekleri

• Capture.PNG
    151,5 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…