NVIDIA GPU ekran kartım var nasıl özel çözünürlük oluşturabilirim? 1920x1080 ekranım.
güncel değilse sürücüleri güncelleyin ve nvidia denetim masasını kaldırıp son sürümünü indirin. bunları yaptïktan sonra görüntü(display) diye bir kısım gelecek onun altında çözünürlüğü değiştirin diye bir sekme gelecek oradan özel çözünürlük oluşturabilirsin.NVIDIA GPU ekran kartım var nasıl özel çözünürlük oluşturabilirim? 1920x1080 ekranım.
Güncel değilse sürücüleri güncelleyin ve NVIDIA denetim masasını kaldırıp son sürümünü indirin. Bunları yaptïktan sonra görüntü(display) diye bir kısım gelecek onun altında çözünürlüğü değiştirin diye bir sekme gelecek oradan özel çözünürlük oluşturabilirsin.
Yok hocam alakası yok MUX olmasa bile yapılabiliyor
bende 10+ senelik mux olmayan laptop vardı hocam değiştirebiliyordum ben. ama dahili ekran kartım da yoktu sadece harici ekran kartı vardı ondan dolayıdır belki. mux ile aynı mantıkBende MX230 laptop var dediğin hiçbir ayar yok. MUX olmayan laptopların neredeyse hepsinin görüntü çıkışı Intel'e bağlı.
Bende 10+ senelik MUX olmayan laptop vardı hocam değiştirebiliyordum ben
tek kart oldugu için nvidia kartıma bağlıydıGörüntü çıkışı hangi karta bağlı? NVIDIA'ya bağlıysa olur, yoksa yukarıdaki görsel'den başka bir şey göremezsin.
Tek kart oldugu için NVIDIA kartıma bağlıydı
bu işe yarıyor mu?Intele bağlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.