"NVIDIA GPU'ya baglı bir ekran kullanmıyorsunuz" hatası

Emin Öztürk

Centipat
Merhabalar, Lenovo Ideapad 510 laptop kullanıyorum. Ekran Intel'e baglı. Masaüstü sag tık yaptığımda NVIDIA Denetim Masası yoktu. Denetim masasından tıkladım NVIDIA denetim masasına ve NVIDIA GPU'ya baglı bir ekran kullanmıyorsunuz" hatası çıktı. Sürücüler en günceli. Ve Discord Chrome gibi uygumalarda ben NVIDIA GPU kullanıyorum ve kullanabiliyorum şu an. Görev yöneticinden baktım sorunsuz. NVIDIA denetim masasını nasıl geri getirebilirim? Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

ss1.PNG

ss2.PNG

ss3.PNG

Ekranı Intel'e bağlayın?
Ekran zaten Intel'e bağlı.

NVIDIA sürücüsünü DDU ile kaldırıp yeniden kurabilirsiniz. Lakin NVIDIA Denetim Masası ile monitör renk vb. ayarları yapamazsınız.

Ekran kartınız eski ise mağaza tabanlı NVIDIA Denetim Masası kullanamazsınız. Sürücüyle geleni kullanmanız gerek.

Ekran zaten Intel'e bağlı.

NVIDIA sürücüsünü DDU ile kaldırıp yeniden kurabilirsiniz. Lakin NVIDIA Denetim Masası ile monitör renk vb. ayarları yapamazsınız.

Ekran kartınız eski ise mağaza tabanlı NVIDIA Denetim Masası kullanamazsınız. Sürücüyle geleni kullanmanız gerek.

Sabah vakti denetim masası açılıyordu, grafik ayarları vs yapmıştım, yüksek performans vs. DDU ile sürücü kaldırınca, sürücüz oldugu için sorun çıkar mı hiç denemedim.

Pardon kafa gitmiş. NVIDIA GPU'ya*
Bu daha da hatalı. Bağlayamaz. En azından bu özellik çok az ve üst düzey modelde var...
Sabah vakti denetim masası açılıyordu, grafik ayarları vs yapmıştım, yüksek performans vs. DDU ile sürücü kaldırınca, sürücüz oldugu için sorun çıkar mı hiç denemedim.
Sürücüsüz olacak bir süre. Sonra kuracaksınız işte tekrar.

Bu daha da hatalı. Bağlayamaz. En azından bu özellik çok az ve üst düzey modelde var...

Sürücüsüz olacak bir süre. Sonra kuracaksınız işte tekrar.

Hocam bir de sabah PC'yi açtıgımda Lenovo yazısı geliyordu sonrada siyah ekran geliyordu sadece mouse imleçi vardı, sıfırladım, sorun olur mu bu tekrardan?

Eh, hatalıyız. Ama neden mmasaüstünü NVIDIA yapamadığını açıklayabilir misiniz(tabii müsait iseniz)? (NVIDIA GPU'lu masaüstü sistemlerde masaüstü NVIDIA GPU'ya bağlı olmuyor mu? Bu arada ekran diye bahsettiğimiz şey masaüstü oluyor değil mi? Çok fena çuvalladigimi hissediyorum şu an.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı