"NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz" sorunu

Man0w0r

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba foruma yeni katıldım ve bir sorunum var. Yaklaşık 2 hafta önce Monster notebook aldım. Hiçbir sorun yoktu ama bugün Nvidia denetim masasına tıkladığımda "Nvidia ekran ayarları kullanılamaz. Şu anda Nvidia GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz " diye bir hata alıyorum. Bunu gördükten sonra sağ tıktan girmek için masaüstünde sağ tık yaptım ve açılan menüde Nvidia yerine Intel grafik ayarları vardı. İnternetten araştırdım ve aygıt yöneticisine falan baktım görüntü bağdaştırıcılarında bir Intel HD 360 var bir de Nvidia GeForce GTX 1050 Ti var, 2'sinde de düzgün çalışıyor diyor. Bir de Chrome'u aşağı atıp tekrar açtığımda en az 5 saniye siyah ekran oluyor sonra açılıyor ama siyah ekran sürecinde Steam'e de tıklarsam arkaplanda çat diye açılıyor. Sorunlarım bunlar. Lütfen birisi yardım etsin.

Adsız.png

Teşekkür ederim söylediklerini yapıcam.

Peki driverları internetten mi yoksa monster'ın verdiği USB'den mi kurmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster'ın sitesindeki driverlar en günceli midir? Yoksa nvidia ve intelin kendi sitelerinden mi yükleyeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı