Nvidia GT 1030 64Bit olması sıkıntı yapar mı?

Esnaflar genellikle bak bu 2GB 256Bit al GTA5'i bile ultrada oynatır derler ve sonuç hüsran olmakla kalır. Ekran kartlarının çekirdek hızları ve bellek hızları daha ön planda tutulmalıdır.

Esnaflar genellikle bak bu 2GB 256Bit al GTA5'i bile ultrada oynatır derler ve sonuç hüsran olmakla kalır. Ekran kartlarının çekirdek hızları ve bellek hızları daha ön planda tutulmalıdır.
Bu esnaflar bitle kafayı bozmuş durumda sanırım. Benim sorduğum R7 240 dahamı iyidir değil GT 1030 neden daha iyidir hani hangi özelliği çekirdek hızımı , bellek hızımı yani?

Bu esnaflar bitle kafayı bozmuş durumda sanırım. Benim sorduğum R7 240 dahamı iyidir değil GT 1030 neden daha iyidir hani hangi özelliği çekirdek hızımı , bellek hızımı yani?
GT1030 tüm özellikleri bakımından daha iyidir.

Bit olayı bakkallar arasında bir kandırma mekanizması sanırım. Facebook gruplarında da görüyorum bu tür insanları. Eski nesil AMD kartları GTX 1060 ile kıyaslayanlar, Bit savaşına sokup yere gömenler bile var. Ellerinde bulunan eski, işe yaramaz kartları bu şekilde satıyorlar sanırım.

Ekran Kartlarında Bit Önemi

Bunun gibi çok fazla konu var. Araştırıp ne olduğu hakkında farklı görüşleri ve ne olduğunu görebilirsiniz.

O bilgisayarcı ağabeylerine selamımı söyle işi bıraksınlar. Ekran kartını bit ve GB değerlerine göre sıralandıran neslin bittiğini sanıyordum. Fakat yanılmışım.

O bilgisayarcı ağabeylerine selamımı söyle işi bıraksınlar. Ekran kartını bit ve GB değerlerine göre sıralandıran neslin bittiğini sanıyordum. Fakat yanılmışım.
Aleyküm selam , telefon numarasını vereyim mi? Kendin söylersin kapatmasını?

Bende GT 1030 kullanıyorum, bilgisayarci abilerinizden uzak durun bence. Biraz kötü niyetli gibiler.

GT 1030, R7 240'a göre 2.32kat daha güçlü bir kart.

Önemli olan GPU, artık günümüzde VRAM ve Bit değerlerine göre kartları yargılamıyoruz. "Mağaradaki" bakkallardan uzak duruyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…