Nvidia GT 1030 64Bit olması sıkıntı yapar mı?

Cezam yeni bitti cevap veremedim kusura bakmayın.
''Mesela R7 240 128bit fakat bu daha iyi bana bunu açıklar mısınız?'' Derken , R7 240 128bit fakat GT 1030 64bit olmasına rağmen daha iyi bunu açıklarmısınız? Demek istemiştim galiba yanlış anlaşılmış özür dilerim.
Esnaflar genellikle bak bu 2GB 256Bit al GTA5'i bile ultrada oynatır derler ve sonuç hüsran olmakla kalır. Ekran kartlarının çekirdek hızları ve bellek hızları daha ön planda tutulmalıdır.

Esnaflar genellikle bak bu 2GB 256Bit al GTA5'i bile ultrada oynatır derler ve sonuç hüsran olmakla kalır. Ekran kartlarının çekirdek hızları ve bellek hızları daha ön planda tutulmalıdır.
Bu esnaflar bitle kafayı bozmuş durumda sanırım. Benim sorduğum R7 240 dahamı iyidir değil GT 1030 neden daha iyidir hani hangi özelliği çekirdek hızımı , bellek hızımı yani?

Bit olayı bakkallar arasında bir kandırma mekanizması sanırım. Facebook gruplarında da görüyorum bu tür insanları. Eski nesil AMD kartları GTX 1060 ile kıyaslayanlar, Bit savaşına sokup yere gömenler bile var. Ellerinde bulunan eski, işe yaramaz kartları bu şekilde satıyorlar sanırım. :)

Ekran Kartlarında Bit Önemi

Bunun gibi çok fazla konu var. Araştırıp ne olduğu hakkında farklı görüşleri ve ne olduğunu görebilirsiniz.

O bilgisayarcı ağabeylerine selamımı söyle işi bıraksınlar. Ekran kartını bit ve GB değerlerine göre sıralandıran neslin bittiğini sanıyordum. Fakat yanılmışım.

Merhaba arkadaşlar şimdi ben sistem toplamayı düşünüyorum. İnternetten falan araştırdım bütçeme göre en iyi bu kart geliyor. Bunu almaya karar verdim, fakat şu an tanıdığım bilgisayarcı abilere soruyorum bu sistemi ne kadar toplarsın falan diye bir de internet sitelerinden bakıyorum. Bilgisayarcı abilerin biri 64bit bu alınmaz 1yıl sonra çok sıkıntı yaşarsın falan dedi diğeri ise mavi ekran verir oyunları açmaz dedi. Şimdi aklıma çok takıldı bu kart iyi bir kart fakat hani bit bu kadar önemli mi? Mesela R7 240 128bit fakat bu daha iyi bana bunu açıklar mısınız? Adam öyle deyince susup kalıyorum yani.

Bende GT 1030 kullanıyorum, bilgisayarci abilerinizden uzak durun bence. Biraz kötü niyetli gibiler.

Cezam yeni bitti cevap veremedim kusura bakmayın.
''Mesela R7 240 128bit fakat bu daha iyi bana bunu açıklar mısınız?'' Derken , R7 240 128bit fakat GT 1030 64bit olmasına rağmen daha iyi bunu açıklarmısınız? Demek istemiştim galiba yanlış anlaşılmış özür dilerim.

GT 1030, R7 240'a göre 2.32kat daha güçlü bir kart.

1.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı