NVIDIA GT 220 Ekran Kartı Sorunu

jeepr0

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartımda bi problem var ekran gidiyo sonra sağ altta kutucuk çıkıyo sürücü bağlantısı kesildi ama başarıyla olası tehlikeden kurtarıldı diyo ama hep oluyo bazen kurtaramıyor görüntü gelmiyor pcyi kapatıp açmak zorunda kalıyorum oyunlarda da böyle yapıyor oyunu açıyorum başta bi takılıyo donmuş gibi sonra düzeliyor ekran kartım nvidia gt 220 1 gb 128 bit sürücüleri güncelledim düzelmedi kutudan çıkanı yükledim düzelmedi ne yapmalıyım pcnin dengesini bozdu bu sorun 1 gb ram var internette takılırken sarkı video vb gibi seyler izlerken donuyor ve mouse agırlasıyor ve reset atmak zorunda kalıyorum bilen biri varsa lutfen yardım etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olay Görüntüleyicisi'ni açıp Uygulama, Güvenlik ve Sistem başlıkların da ekran görüntüsü alıp yollar mısın ?

Kutudan çıkanlarla yükleme yapmayın. İnternetten sürücünüzü indirin. Virüs taraması yaptınız mı? BIOS'unuz güncel mi?

Suan ekran görüntüsünu atamam hocam anca yarin atabilirim.

Bios pilinin güncel olup olmadığını bilmiyorum yarin bakicam. 
Yeni format attım w7 ultimate virüs programı var .eset 
Oyunlara girince ekranda grafikler gidiyor renkler karışıyor ve bilgisayar donuyor reset atmak zorunda kalıyorum .

Birkaç konuda okudugum bilgilere göre ram eksik dediler ramden olabilir mi?

Yarin ekran görüntüsünu aticam hocam bilgisayari kapadim.

Iyi geceler.

Bilen biri yok mu ?

Yorumlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…