Hala hiç görüntü gelmiyorsa, bilgisayarı yeniden başlat açılırken güvenli moda al. Nvidia'nın Driverlarını kaldır tekrar yükle. Demek ki senin tamamen Intel üzerine yükleniyormuş, baksana görüntü gelmiyor. Olmazsa tekrar Windows kurulumu yapmayı dene.
İki ekran kartından birini kaldırıp, bunun getirisinde performans beklemek kadar saçma bir şey olamaz. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin! Siz de öncelikle hem İntel hem de Nvidia ekran kartınızı güncelleyin daha sonra "Nvidia Denetim Masası" na girip Nvidia'nın çalıştırmasını isteğiniz oyunu, uygulama ayarlarından seçin ve kaydet veya tamam'a basın.
Nvidia ekran kartini güncellemek için Experience adinda bir uygulama vardi herhalde. (Adini tam hatirlamiyorum.) oraya girdim fakat internetim olduğu halde ağ bağlantisi hatasi aldim. Ben de daha sonra Nvidia'nin kendi sitesinden son sürümü indirdim. Ama Intel'i nereden güncelleyeceğimi bilmiyorum.
Yapacağınız işlemin, GeForce Experience uygulamasıyla bir ilgisi yok. Masaüstünü sağ tıklatıp Nvidia Denetim Masası'na girecek ve işlemi buradan yapacaksınız.