Nvidia GT 520MX performans sorunu

mertunverrr

Hectopat
CS:GO ve LoL tarzı oyunları eskiden 60 FPS oynayabiliyordum. Şimdi ayarlar en düşükte belirteyim bunu da. Oyunları Nvidia ile açtıgımda düşük FPS alıyorum. Entegre grafik ile açmayı denediğimde ise aynı FPS'i alıyorum. Nvidia ekran kartımı oyunlarda kullanamadıgımı düşünüyorum. Nvidia denetim masasından oyunları Nvidia 520 MX ile açmaya ayarlamama rağmen FPS değişikliği yaşamıyorum. Yani kısaca HD Graphics 3000 ile de Nvidia GT 520MX ile aynı performansı alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük güç modunda ise yüksek performans moduna alın. Araştırmadım ama belkide HD 3000 daha güçlüdür.

Bilgisayarımda gt 520 mx bulunuyor. Eskiden rahatlıkla oynadığım oyunlarda donmalar oluyor. İntel hd 3000 de eskiden daha az fps alırken şimdi yanlızca bunu kullanıyorum. Sonunda tamamen işe yaramaz olduğuna karar verip gt 520 mx kartını devre dışı bıraktım. Yine de son bir umut, bu sorunun bir çözümü olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı