NVIDIA GT 635M aşırı düşük GPU kullanım sorunu

DevoReiz

Decapat
Hepinize selamlar arkadaşlar. Geçmiş zamanlarda NVIDIA GT 635M'in sorunlu olduğunu söylemiştim. Şimdi baya bir zaman sonra araştırma yapma isteği geldi ve tekrar araştırdım. MSI Afterburner diye bir program buldum. Bu programı biliyorsunuzdur. GPU, CPU ve RAM kullanımı gösteriyor. İndirdim ve CS:GO'ya girdim. Benim bilgisayarımda 2 ekran kartı var. Birincisi Intel HD Graphics 4000, ikincisi ise GT 635M. Aşağıda bıraktığım fotoğrafa göre ikinci GPU, yani GT 635M kullanımı %7. Gerçekten sinir bozucu. Bunca zaman böyle oynamışım ve birkaç kişiye daha sorduğumda iyi bir performans almak için onun en az %90 üzeri olması gerekiyormuş. Bilgili bir kişi el atabilir mi acaba? Çok teşekkürler.

Dosya Ekleri

• dd942ef4-8b43-40bd-99b8-34ef533ff21d.jpg
    240 KB · Görüntüleme: 71
  • foto1.PNG
    135,7 KB · Görüntüleme: 54
  • foto2.PNG
    7,5 KB · Görüntüleme: 61
  • foto3.PNG
    9,1 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
GPU1 yazan yani %98 kullanılan kart GT635M bir sorun yok.

CS:GO'ya yeni güncelleme geldiği için bir kaç kişi daha FPS sıkıntısı yaşıyor sorunun bu olduğunu düşünüyorum.

CS:GO'ya yeni güncelleme geldiği için birkaç kişi daha FPS sıkıntısı yaşıyor sorunun bu olduğunu düşünüyorum.

Yalnız oyundayken bir şey daha fark ettim oyun esnasında %99'luk GPU kullanımı aniden %20'ye sonra %50 sonra tekrar %90'lara falan geliyor ve aşırı drop yiyorum.

Sadece CS:GO'da deniyorum birde belki başka oyunlarda farklıdır bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…