NVIDIA GT 635M'i açınca sayfalar yenileniyor

DevoReiz

Decapat
NVIDIA GT 635M adı altında olan ekran kaydım bir süredir aygıt yöneticisinde kapalıydı ve ben Intel HD Graphics 4000 kullanıyordum. Bugün bu kartı tekrardan aktif ettim ve internetten 2018 en son sürücüsünü yükledim fakat sorun olan şu web sitelerinde kendi kendine reset atıyor. YouTube'de video izleyemiyorum. Bundan dolayı sitelere kendi reset atıyor. Çözümü falan varsa yazarsanız teşekkürler.

Intel ve NVIDIA ekran kartı sürücülerini, DDU yazılımı ile kaldırın.
Windows 10 kullanıyorsanız, veritabanındaki eski sürücüleri kurmaması için, Windows update geçici olarak duraklatın. Ayrıca aygıt yöneticisinden sürücüleri taramayın.

Screenshot_1.png

İlk olarak bağlantıdan Intel için en yeni çıkan sürücüyü kurun.
Intel sürücü yükleme hatası vb. alırsanız, bağlantıdaki yönergeleri uygulayarak deneyin.
En son olarak NVIDIA sürücüsünü yeniden kurun.

Intel ve NVIDIA ekran kartı sürücülerini, DDU yazılımı ile kaldırın.
Windows 10 kullanıyorsanız, veritabanındaki eski sürücüleri kurmaması için, Windows update geçici olarak duraklatın. Ayrıca aygıt yöneticisinden sürücüleri taramayın.

Eki Görüntüle 501875

İlk olarak bağlantıdan Intel için en yeni çıkan sürücüyü kurun.
Intel sürücü yükleme hatası vb. alırsanız, bağlantıdaki yönergeleri uygulayarak deneyin.
En son olarak NVIDIA sürücüsünü yeniden kurun.

Deneyeceğim teşekkürler sizler bu işin ustaları olmuşsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı