Nvidia GT 710 Sensörleri Görülmüyor

lisa

Hectopat
Merhabalar herkese, yeni aldığım MSI GT710 GDDR3 2GB kart ile Mojave 10.14.3 kurulumunu gerçekleştirdim. Yalnız tek sorunum kartın sıcaklığını HWSensor ile göremiyorum. Çeşitli farklı versiyonlarını yüklesemde bir türlü çözemedim. MacOS'da native çalışan bu Kepler mimarili kart pasif soğutuculu olduğu için ayrıca değerlerini merak ediyorum.

Donanım Bilgilerim;
Anakart. : P5G41C-M LX LGA 775
İşlemci : Intel Core2 Duo E7400
Ekran Kartı: MSI GT710 GDDR3 2GB
RAM : Kingston HyperX Genesis 4GB 1600MHZ DDR3
HDD : SEAGATE Barracuda ST500DM002 3.5" 500 GB 7200Rpm
Wifi Kartı : Asus PCE-AC68

Son düzenleyen: Moderatör:
HWSensör ile kastettiğim buydu aslında :)
Sizin yönlendirdiğiniz sitede bir çok yeni ve eski tarihli çıkan FakeSMC ve beraberlerindeki ek sensör kextlerini yükledim.
GeForcesensör.kext de ayrıca denendi ama sonuç olumsuz.

İlginç. Ben o kartın aynısını kullanırken gösteriyordu ısı değerini (ddr5 idi tek farkı). Gerçi o dönem Mojave çıkmamıştı :). Kurduktan sonra yeniden yeniden başlatmayı unutma. Alternatif istat menus gibi yazılımlar ile sensör kextler kurulu durumda tekrar deneyiniz.
Not: Benim o dönem kullandığım GT710 Zotac marka idi DDR5 falan diye geçiyordu ve fan yoktu.

Denemeye devam edeyim o zaman.Hackintosh performanslı çalışmadığı ve ekran kartı pasif soğutucu olduğu için biraz tedirginim bu yüzden kontrol altında tutmak istiyorum en azından GT 730 upgrade edene kadar. :)

Clover boot args kısmında nv_disable=1 var ise kaldırıp sistemi açmayı dener misiniz? Zira bizim imajımızda varsayılan olarak bu başlangıç parametresi var.
O komutu kaldırmıştım kurulum esnasında. :)
Şuan boot komutları olarak;
npci=0x2000
dart=0
keepsyms=1
debug=0x100
-no_compat_check
kext-dev-mode=1 kullanıyorum.
Ayrıca birde NvidiaWeb ile denemler yaptım ama sonuç alamadım.Bir önceki mesajlarınızda belirtiğiniz önerilere istinaden bir çok farklı uygulamalarda yükledim İstat Menus vb. gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı