Quazy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 1.077 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar uygulamanın 2018 versiyonu sorunsuzca kuruldu ama yeni sürümünü yüklemek istediğimde 'bu NVIDIA grafik sürücüsü Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir.' diyor. Hangisini yükleyeceğim? Windows 10 kullanıyorum ve güncel.
Arkadaşlar uygulamanın 2018 versiyonu sorunsuzca kuruldu ama yeni sürümünü yüklemek istediğimde 'bu NVIDIA grafik sürücüsü Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir.' diyor. Hangisini yükleyeceğim? Windows 10 kullanıyorum ve güncel.
Çözüm Yener K. 11 Temmuz 2021 GT 730 Fermi için en güncel sürücü 391.35. Daha üstü ile sıkıntı oluyor.
ErenTeke Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 303 Çözümler 1 11 Temmuz 2021 #2 466.27 Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Artı 0 Eksi
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 11 Temmuz 2021 #3 Bu sürüm en son sürümdür GT 730 için çıkan. Daha dün bir arkadaşıma kurdum. Nvidia sitesi yanlış listeleme yapıyor. GeForce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Artı 0 Eksi
Bu sürüm en son sürümdür GT 730 için çıkan. Daha dün bir arkadaşıma kurdum. Nvidia sitesi yanlış listeleme yapıyor. GeForce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #4 GT 730 Fermi için en güncel sürücü 391.35. Daha üstü ile sıkıntı oluyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Quazy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 1.077 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #5 Çok teşekkür ederim sonra deneyeceğim. ErenTeke dedi: 466.27 Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Bu olmuyor zaten. Shadow Ryzen dedi: Bu sürüm en son sürümdür GT 730 için çıkan. Daha dün bir arkadaşıma kurdum. NVIDIA sitesi yanlış listeleme yapıyor. GeForce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Download Now'a tıklıyorum ama inmiyor.' thank you! Your drıver download should be completed soon.' diyor sadece. Quazy dedi: Çok teşekkür ederim sonra deneyeceğim. Bu olmuyor zaten. Download Now'a tıklıyorum ama inmiyor.' thank you! Your drıver download should be completed soon.' diyor sadece. Genişletmek için tıkla... Halletim konu kapanabilir, teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Çok teşekkür ederim sonra deneyeceğim. ErenTeke dedi: 466.27 Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Bu olmuyor zaten. Shadow Ryzen dedi: Bu sürüm en son sürümdür GT 730 için çıkan. Daha dün bir arkadaşıma kurdum. NVIDIA sitesi yanlış listeleme yapıyor. GeForce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Download Now'a tıklıyorum ama inmiyor.' thank you! Your drıver download should be completed soon.' diyor sadece. Quazy dedi: Çok teşekkür ederim sonra deneyeceğim. Bu olmuyor zaten. Download Now'a tıklıyorum ama inmiyor.' thank you! Your drıver download should be completed soon.' diyor sadece. Genişletmek için tıkla... Halletim konu kapanabilir, teşekkür ederim.
ahmet390 Centipat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #6 Quazy dedi: Çok teşekkür ederim sonra deneyeceğim. Bu olmuyor zaten. Download Now'a tıklıyorum ama inmiyor.' thank you! Your drıver download should be completed soon.' diyor sadece. Halletim konu kapanabilir, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum ben hala çözemedim yardım eder misin bende de thank you falan diyor ama inmiyor. Artı 0 Eksi
Quazy dedi: Çok teşekkür ederim sonra deneyeceğim. Bu olmuyor zaten. Download Now'a tıklıyorum ama inmiyor.' thank you! Your drıver download should be completed soon.' diyor sadece. Halletim konu kapanabilir, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum ben hala çözemedim yardım eder misin bende de thank you falan diyor ama inmiyor.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 9 Mart 2023 #7 @Quazy nasıl çözüldüğü de yazılması gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Quazy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 1.077 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #8 Yener K. dedi: GT 730 Fermi için en güncel sürücü 391.35. Daha üstü ile sıkıntı oluyor. Genişletmek için tıkla... Çözümü bu. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: GT 730 Fermi için en güncel sürücü 391.35. Daha üstü ile sıkıntı oluyor. Genişletmek için tıkla... Çözümü bu.