İyi günler bilgisayarım GT 730 ekran kartını yeni sürümünü güncelleyemiyorum. Sadece eski sürümü kurulabiliyor. DDU programıyla kaldırıp defalarca denememe rağmen başaramadım. Yardımcı olabilir misiniz?
GT 730 dahil tüm Fermi serisi ve öncesi için desteği 3 sürüm önce kestiler aynı sorun bende de var ama yapabileceğin hiç bir şey yok. Sadece son desteklenen sürümü yani kullanabilirsin.
NVIDIA GeForce GT 730 kullanıcısıyım fakat sürücü güncellemesini yapmak istiyorum 391.35 eski sürücücü GeForce Experince'de yeni güncellemeyi gösteriyor fakat ben ona tıkladıgım kuruluma geçtiği zaman "Bu NVIDIA grafik sürücüsü, Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir." yazısıyla karşılıyorum. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirler mi bana? Teşekkürler.
GT 730 ekran kartımı yeni sürümüne güncellemek istediğimde fotoğrafta ki sonucu aldım. İlgili makaleleri okudum, maalesef işe yaramadı. Şu an Windows 8.1 Pro kullanmaktayım. NVIDIA GeForce Experience yardımıyla sürücüleri kontrol edip güncelliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.