Çözüldü Nvidia GT 730 sürücü uyum problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aydn03

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler bilgisayarım GT 730 ekran kartını yeni sürümünü güncelleyemiyorum. Sadece eski sürümü kurulabiliyor. DDU programıyla kaldırıp defalarca denememe rağmen başaramadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 210
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mimarisi gereği 391.35 sürümünden üstünü güncelleyemezsin. Ordaki GT730 desteği DDR5 bellekli bir sonraki mimaride çıkan GPU'yu destekliyor.
8.1 uyumlu sürümüne uyumlu olan driver bulmayı denedin mi eğer denemediysen dene eskiden bende GT 730 kullanıyordum fakat artık günceleme gelmemeye başladı, ve ayrıca eğer driver olarak Windows 8.1 gelmiyorada artık olabilir çünkü AMD kullancısı olarak söylüyorum benim ekran kartım RX 570 ve 8.1 kullanıyorum bana da driver gelmiyor bende Windows 7'i yaptım güncel olarak ama işletim sistemin ne ise onun driver ını bulmak için uğraş derim.

Bana driver geliyor ekranda iyi bakarsan arkada kalmış. Ancak onu yüklemede sıkıntım var.
Dediğiniz gibi manüel şekilde güncel driver buldum ancak kurarken böyle bir hata aldım.

NVIDIA driver kurulumunda "bu grafik sürücüsü Windows’un bu sürümüyle uyumlu değil" hatası alıyorum. Windows 8 64 Bit kullanıyorum ve bu sürümü indirmeme rağmen alıyorum bu hatayı. Bilgisayarım otomatik olarak 4 yıl önceki yazılımı yüklüyor yani güncelleme yapamıyorum. Sorunun çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
Ekran kartım GT 730.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…