B BabürSamet Decapat Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2018 #1 Ne yaparsam yapayım bir türlü sorunu çözemedim internette okuduğum her şeyi yaptım ve son olarak format attım fakat sorun yine de çözülmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2018
Ne yaparsam yapayım bir türlü sorunu çözemedim internette okuduğum her şeyi yaptım ve son olarak format attım fakat sorun yine de çözülmedi.
Taha GÖKÇEN Decapat Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 11 Çözümler 1 5 Aralık 2018 #2 Bende aynı kartı kullanıyorum. Yardım edebilirim belki diye baktım fakat pek anlamadım. Bence birde yabancı kaynaklara bak daha yararlı olabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bende aynı kartı kullanıyorum. Yardım edebilirim belki diye baktım fakat pek anlamadım. Bence birde yabancı kaynaklara bak daha yararlı olabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B BabürSamet Decapat Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2018 #3 Taha GÖKÇEN dedi: Bende aynı kartı kullanıyorum. Yardım edebilirim belki diye baktım fakat pek anlamadım. Bence birde yabancı kaynaklara bak daha yararlı olabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedim oldu fakat nvidia ayarlarına girdiğimde bilgisayar mavi ekran verdi kendini kapattı sonra aynı hata tekrarlandı videodaki şeyleri bir daha denedim fakat bu sefer hata gitmedi.
Taha GÖKÇEN dedi: Bende aynı kartı kullanıyorum. Yardım edebilirim belki diye baktım fakat pek anlamadım. Bence birde yabancı kaynaklara bak daha yararlı olabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedim oldu fakat nvidia ayarlarına girdiğimde bilgisayar mavi ekran verdi kendini kapattı sonra aynı hata tekrarlandı videodaki şeyleri bir daha denedim fakat bu sefer hata gitmedi.
Berkerot Decapat Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 8 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2019 #4 Merhaba il öncelikle benim için insan arabirimi kaynaklarını genişletip ss atabilir misin?