Nvidia GT 740M Ekran Kartı Kod 43 Ünlem İşareti Hatası

BabürSamet

Decapat
Daha fazla  
Ne yaparsam yapayım bir türlü sorunu çözemedim internette okuduğum her şeyi yaptım ve son olarak format attım fakat sorun yine de çözülmedi.

kod43.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı kartı kullanıyorum. Yardım edebilirim belki diye baktım fakat pek anlamadım. Bence birde yabancı kaynaklara bak daha yararlı olabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende aynı kartı kullanıyorum. Yardım edebilirim belki diye baktım fakat pek anlamadım. Bence birde yabancı kaynaklara bak daha yararlı olabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denedim oldu fakat nvidia ayarlarına girdiğimde bilgisayar mavi ekran verdi kendini kapattı sonra aynı hata tekrarlandı videodaki şeyleri bir daha denedim fakat bu sefer hata gitmedi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı