Evet inceledim fakat 2.adımdaki o 2 uzantılı dosya ne yazık ki bende yok. Bu akşam bilgisayara 0dan başlangıç yapacağım. Sorun çözülmezse son çare bilgisayarcıya götürmek olacak
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim..
Bir yere vermeden, bir format atıp deneyin derim. Bu sorunun tam nedenini çözemedim, çok sık ortaya çıkan bir sorun değil, fakat fikrim yazılımsal olabileceği yönünde.
Optimal ayarlara çekince UEFI yı otomatik seçiyor fakat UEFI'de pc hata veriyor bu yüzden Legacy' i seçiyorum. Burdan başka yapacağım bir işlem var mı sence?
Siz bence bir yedek alın, önemli dosyalarınızı bir yere aktarın ve UEFI olacak şekilde Windows 10 temiz kurulumu yapın. Kurulum öncesinde bu ayarı UEFI olarak değiştirin ve daha sonra kuruluma başlayın. Belki ekran kartı sorununuzu da çözmüş olursunuz.
Arkadaşlar 3D video denetleyicisi "Gizli aygıtları göster" deyince çıkıyor. Driverları sildim, en güncellerini yükledim, olmadı. DDU programı ile denedim, yine olmadı. Windows 10 güncel zaten. Laptopun içini açacağım ama ekran kartının olduğu vida yuvarlak olmuş, açamıyorum. Ne yapacağım ben. Kafayı yemek üzereyim, yere vuracağım artık şunu.