Atakann22
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar Grundig GNB 1567 i3 marka bir dizüstü bilgisayarım var. Bilgisayarı ilk aldığım zaman ekran kartım sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Bazen bu hatayı aldığımda BIOS ekranından "Load Setup Defults" yapıp ardından kaydedip bilgisayarımı tekrar başlattığımda bu sorun ortadan kalkıyordu. Bunu yapmayı tekrar denedim fakat yine değişen bir şey olmadı. Hem Intel'in hem de NVIDIA sürücülerini kaldırıp tekrar yükledim sonuç değişmedi. CCleaner programı ile kayıt defterini onardım, gereksiz olan her şeyi sildim. DDU programı ile güvenli modda sürücüleri silip tekrar yükledim fakat sonuç değişmedi. Bu arada NVIDIA'nın en son sürümünü güncellediğimde sağ alttaki NVIDIA simgeleri, bilgisayarı yeniden başlattığımda kayboluyor. Windows'um güncel. Forumdaki konulara baktım fakat bir çözüme ulaşamadım. Donanımsal sorun olsa ekran kartı aygıt yöneticisinde hiç çıkmaz diye düşünüyorum. Fazla bilgisayardan anlamam fakat bu sorunun yazılımsal hatadan kaynaklandığını düşünüyorum. Bu konu hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim. Aşağıya görselleri bırakıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: