Çözüldü Nvidia GT 940M Kod 45 Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ismailtemell

Hectopat
Daha fazla  
Nvidia GT 940M ekran kartına sahip laptopumda 1 haftadır ekran kartı sorunu yaşıyorum. Ekran kartı driverı sürekli gidiyor, aygıt yöneticisinde gizli ögeleri göster dediğimde sadece saydam bir şekilde kod45 hatası ile gözüküyor.
Format atıp driverları yüklediğimde Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir hatası alıyorum, en son bir şekilde halledip driverları yükledim fakat bilgisayarı her açtığımda DDU ile driverları kaldırıp tekrar yüklemem gerekiyor. Hatta bazen işe yaramıyor, bazen yarıyor. Ayrıca buna bağlı olarak mı bilemem Steam'de CS:GO'yu indirmeye bırakıyorum o da aynı şekilde bilgisayar her kapanıp açıldığında yüklemeyi başa alıyor.

Not: Driverları Nvidia'nın kendi sitesinden kuruyorum.

Çözüm
Sorunun ne bilmiyorum. Bende de aynı ekran kartı var. Windows 10 mu kullanıyorsun? Bir de 399.24 olan sürümü denemeni öneririm.

Deneyeceğim Windows 10 kullanıyorum.
Herkese teşekkür ederim, bir anda 399.sürümüne geldi son versiyonuna güncelledim ve çözüldü.
Çok özür diliyorum, aynı sorun bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrar oldu, DDU ile driverları temizlemiştim lakin bir daha driver yükleyememiştim, dün kendi kendine 399.24 sürümlü driver geldi fakat bugün o da kayboldu. Sorun tam olarak alttaki fotoğrafta. Bu arada DDU hiçbir şekilde işe yaramıyor.
Sorunun ne bilmiyorum. Bende de aynı ekran kartı var. Windows 10 mu kullanıyorsun? Bir de 399.24 olan sürümü denemeni öneririm.

Deneyeceğim Windows 10 kullanıyorum.
Herkese teşekkür ederim, bir anda 399.sürümüne geldi son versiyonuna güncelledim ve çözüldü.
Çok özür diliyorum, aynı sorun bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrar oldu, DDU ile driverları temizlemiştim lakin bir daha driver yükleyememiştim, dün kendi kendine 399.24 sürümlü driver geldi fakat bugün o da kayboldu. Sorun tam olarak alttaki fotoğrafta. Bu arada DDU hiçbir şekilde işe yaramıyor.

Dosya Ekleri

• tekno.png
    tekno.png
    46,3 KB · Görüntüleme: 95
Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı