Nvidia GT540M Sorunu

Ardaa

Hectopat
Arkadaşlar benim laptopumda şöyle bir sorun var. 3 yıl önce aldığım laptopu mu soğutucusuz kullandım ve ekran kartı yandı. Sonra bilgisayarcıya verdim ve 2-3 haftada gerekli düzeltmeleri yaptı yeni ekran kartı taktı vs.. artık soğutucuyla kullanıyorum.

Yalnız örneğin pes2013 oynarken bile hata ekranı çıkıyor ve sanki hiç gt540m ekran kartım yokmuş gibi açıyor.
Aygıt yöneticisinde ekran kartının adının yanında sarı ünlem var resimdeki gibi.
ng534.png

Ve ne yaptıysam düzelmedi. Nvidianın denetim masasına girmeye çalıştığımda da "Şuan Nvidia GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz" Hatası geliyor ve girmiyor.

Bunu nasıl düzeltebilirim.

Arkadaşlar çift tıkladığımda sorunu "Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)" olarak gösteriyor. Ben casperın servisine götürmedim zaten bizim tanıdık bilgisayarcı vardı yeni ekran kartı taktı. Yani sorun donanımsal değil gibime geliyor. Ekran kartım yanmıştı yeni ekran kartı taktırdım bilgisayarcıya.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı