Vatan'daki elemanların yorumlarından mı 64 Bit olduğunu çıkardın yoksa kendin elle baktın mı ? ASUS K56CB-XX211D мнения | БЛОГЪТ на СПИЙД КОМПЮТРИ Bak bu sitede bir inceleme yapılmış. 2. nesil versiyonunun incelemesi hem de. Buradaki resimlere göre 128 Bit 740M var içinde.
Bu arada Vatan'daki i7'li Lenovo'yu 1599 tl ye almıştım bana ekran kartının gt740 ve 128 bit olduğunu mağaza müdürüne kadar tüm kendine pc uzmanı diyenler eğer 64 bit olursa para iadesi yapacaklarını söylediler ve sonuç itibariyle 5 dakikalık bir Lenovo'm oldu ve iade ettim. Tek güzel yanı ışıklı klavye idi.
Evet genel itibariyle eski teknoloji veya düşük teknolojiyi para ettirebilecekleri bir pazar olarak da görüyorlar sanırım ülkemizi. Bu sorun mevcut tüketicinin bilinçli alışveriş yapmamasından da kaynaklanabilir.
İncelemedeki laptop 2. nesil olduğundan Intel HD 2500 varmış içinde. 64 Bit olanını koymuşlar Intel HD 2500'ün demek ki ona da Gerçi Intel HD Graphics'leri pek umursamamak lazım. Asıl işi o yapmıyor nasıl olsa.
İncelemedeki laptop 2. nesil olduğundan Intel HD 2500 varmış içinde. 64 Bit olanını koymuşlar Intel HD 2500'ün demek ki ona da Gerçi Intel HD Graphics'leri pek umursamamak lazım. Asıl işi o yapmıyor nasıl olsa.