NVIDIA GT840M en yüksek FPS almak

Eginli1986

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bana yardım eder misiniz? Ben yaptım ama başka değişik ince ayarları nelerdir? Oyunlara girmeden ayarlamak için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, bana yardım eder misiniz? Ben yaptım ama başka değişik ince ayarları nelerdir? Oyunlara girmeden ayarlamak için.
NVIDIA Denetim Masası'nda güç tüketimi ayarını maksimum performansa ayaralayabilirsiniz. Negatif LOD dışında tüm ayarları da kapatabilirsiniz.

Evet neden sordun kardeşim?
ben çok ayar yaptım videolar falan hepsi.ama tabi alacağım en yüksek fps aldım.ama bi 10 fps ihtiyacım var.bunu nasıl alabilirim.bilmiyorum.oyun zaten en düşükte oynuyorum.multiplayer.ets 2 biliyormusun bilmem.çoğu şeyi kıstım ettim ama pek fayda etmedi sanırım. nvidia programı var fps artırmak için 2 fps arttı sanırım onlada.tam anlamadım. bana çözüm hani yapma şansın varmı nolur.

Denetim masası/güç seçenekleri/Nihai performans yada yüksek performansı işaretle bende 15 fps arttırmıştı oraya gittiğinde nihai performans seçeneği yoksa bana söyle bir şey yaptıracağım.

Afterburner yazılımının görüntüsünü oyun oynarken çekip atabilir misin?

Afterburner yazılımının görüntüsünü oyun oynarken çekip atabilir misin?
kardeşim onuda yaptım inanki ama core clock 135 ve memory clock 298 oyun oynarken 77 78 oluyor sıcaklık normalde oynamazken 48 47 falan dediğin programda
Denetim masası/güç seçenekleri/Nihai performans yada yüksek performansı işaretle bende 15 fps arttırmıştı oraya gittiğinde nihai performans seçeneği yoksa bana söyle bir şey yaptıracağım.
nihai yok inanki bende.yüksek performans var zaten ondan laptop
evet bekliyorum yardım
Kardeşim buyur burdayım nihai performans bende yok çünkü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…