NVIDIA GTX 1050 ile MSI GTX 1050 Ti Gaming X arasında fark var mı?

Size 21, 5 inç bir monitör vereceğim 60Hz 5ms lütfen o monitörle 1 ay oyun vb işlerinizi yapın ve fikirlerinizi söyleyin :D.
Konuyu kişiselleştiriyorsunuz. Ben kullanırım desem de demesem de pek değişen bir şey olmayacak. Konu sahibine kalıyor her şey. Ayrıca konu haricinde burayı daha meşgul etmemenizi rica ediyorum.

@Artyom11 ben arkadaşa gelecektede yetsin değiştirmesin diye öyle iyi bir monitör önerdim sen bilirsin. @lengthok 1050 Ti'a fiyata göre çöp dersek o zaman bence de RX 570 petek niyetine kullanılır bütün evi ısıtır?

1700 liraya kendisinden %150 daha fazla performans sunan kart varken 1050 Ti önermek geri çalışan beyinlerin işidir. Ayrıca RX570 gayet güzel karttır ve 1050 Ti'dan çok daha güçlüdür. 1050 Ti 1700 liralık fiyatını hak etmeyen NVIDIA'nın ürettiği en kötü kartlardan olmaya adaydır.

Youtube'da V.O.K kanalında Volkan arkadaşımız aynı çipset/farklı model konusuna değinmişti. Bunlarda genelde daha iyi soğutma vs. olarak kartlar belirli marjlar dahilinde overclocklu gelebiliyor ancak örnek olarak söylüyorum aynı çipsetin standart versiyonu ile TUF/Strix gibi versiyonları arasındaki fark yüzde ikiyi geçmiyor genelde, öyle çok dramatik bir fark beklememek lazım. Ben çipsete para vermiş olmak istiyorum firmanın eklediği RGB veya janjanlı soğutmalara değil. O sebeple en ucuzuna da yönelmiyorum ancak orta karar parçaların işimi gördüğünü düşünüyorum.

Aralarında çok fark var mı veya bunlar için iyi bir monitör şart mı? Falan bilgilendirebilir misiniz beni?
O fiyata 1050Ti almak saçmalıktır. Çok daha güçlü kartlar var.

1050 için konuşursam evet zayıf bir kart ama o bütçede satılan RX 550, GT 1030 gibi modellerden iyidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı