NVIDIA GTX 1050 Ti ekran kartı sürücüsü yüklenmiyor

1- BIOS sürücünüzü kontrol edin eğer güncel değilse BIOS güncellemesi yapın.

2- Windows Update ile güncelleme yapmayı deneyin.

3- CMD'yi açarak sfc /scannow yapıp bitiminde sisteminizi yeniden başlatıp test edin.

Bir de dilerseniz bu konuyu inceleyerek de bilgi edinebilirsiniz :

Rastgele eski bir sürücü kur sene başından veya 2020'den. En azından bir sürünün kurulup ekran kartının, görünür aktif hale geldiğini görelim derim. Bunları da kabul etmezse daha detaylı sorun incelemesine geçilir.

ASUS FX553VE - Support DDU ile tekrar temizledikten sonra ASUS'un sitesindeki 377.05 sürümünü kurmaya çalıştığımda bu karşıma çıkıyor.

Dosya Ekleri

• asdasda.png
    asdasda.png
    2,8 MB · Görüntüleme: 46
ASUS FX553VE - Support DDU ile tekrar temizledikten sonra ASUS'un sitesindeki 377.05 sürümünü kurmaya çalıştığımda bu karşıma çıkıyor.

Tekrar denediğimde kurabildim bu sefer aygıt yöneticisinde görebildim nihayet oradan güncellemeye çalışacağım bakalım ne olacak.
Sonuç aynı maalesef NVIDIA Denetim Masası da kurulmadı harbiden çok garip şimdiye kadar hep normaldi
Geforce experience girdiğim de bu sefer son sürüm bu gözüküyor. Yüklensin bakalım yüklenecek mi?

Dosya Ekleri

• 11.png
    11.png
    184,9 KB · Görüntüleme: 36
  • Ekran görüntüsü 2021-11-23 190043.png
    Ekran görüntüsü 2021-11-23 190043.png
    144 KB · Görüntüleme: 37
  • qqq.png
    qqq.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Tekrar denediğimde kurabildim bu sefer aygıt yöneticisinde görebildim nihayet oradan güncellemeye çalışacağım bakalım ne olacak.
Sonuç aynı maalesef NVIDIA Denetim Masası da kurulmadı harbiden çok garip şimdiye kadar hep normaldi
Geforce experience girdiğim de bu sefer son sürüm bu gözüküyor. Yüklensin bakalım yüklenecek mi?
Dediğim gibi driver güncellemelerinizi direkt olarak nvidia sitesinden manuel olarak indirerek yapmaya özen gösterin. Belki hiçbir farkı yoktur, tamamen benim kuruntumdur ama ben yaptığım tüm işlerde tercihimi manuel yöntemden yana kullanıyorum. Sizlere de tavsiye ederim.

Dediğim gibi driver güncellemelerinizi direkt olarak NVIDIA sitesinden manuel olarak indirerek yapmaya özen gösterin. Belki hiçbir farkı yoktur, tamamen benim kuruntumdur ama ben yaptığım tüm işlerde tercihimi manuel yöntemden yana kullanıyorum. Sizlere de tavsiye ederim.

Vallahi en az 5 kere denedim manuel kurulum yapmayı ancak her seferinde mavi ekran alıyorum. Nerede yanlış yapıyorum acaba.

Aşağıda bahsettiğim adımları denediniz mi?

1- BIOS sürücünüzü kontrol edin eğer güncel değilse BIOS güncellemesi yapın.

2- Windows Update ile güncelleme yapmayı deneyin.

3- CMD'yi açarak sfc /scannow yapıp bitiminde sisteminizi yeniden başlatıp test edin.

Bir de dilerseniz bu konuyu inceleyerek de bilgi edinebilirsiniz :

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı