Nvidia GTX 1060 6GT OC Düşük Performans

kemalcenk

Hectopat
Arkadaşlar herkese selam, bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Yeni PC topladım aşağıda görebilirsiniz. Ancak User benchmarkta ekran kartım %13 alıyor. Ben anlamıyorum. Neden bir yardımcı olur musunuz? Maksimumda desteklediği oyunları low ayarlarda zor oynuyorum.

Örnek olarak: Mafia 3 normalde PC özelliklerine göre high ayarlarda desteklemesi gerek ama low ayarlarda bile kasıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'in biraz düşük kalmış onun dışında sürücülerin güncel mi? Windows 10 kullanıyor musun? Update yaptın mı?

Her şey sonuna kadar güncel Battlefield 4'te bile high ayarlarda 18 FPS alıyorum. Sadece RAM'den olabilir mi bu kadar kasma?

User benchmark'ta en düşük ekran kartım olarak gözüküyor. 3D Mark puanım bile yerlerde.

Windows 10 ve sürücülerim güncel.

Yok arkadaşlar, her şey tamam ama yok. Yerlerde framelerim.

MSI Afterburner ile oyun içinde değerlere bakman lazım.

@Silinen üye gerekli öneriyi yapmış. Ben ilavesini yapayım. MSI Afterburner ile RAM kullanımına bakın. 7-8 GB kullanım sınırına dayanıyorsa bariz RAM kaynaklı. RAM kaynaklı olmasa bile er ya da geç bunun sıkıntısını yaşayacaksınız, 8 GB böyle bir sistem için yeterli değil çünkü. GTX 1060 ekran kartının hakkı ultra ayarlardır, ultra ayarlarda güncel oyunlara 8 GB RAM yetmiyor. 10-12 GB kullanıyor sistem. Bu yüzden 16 GB RAM almanız gerekiyor artık. 8 GB RAM internette gezmeye bile yetmiyor bazen. MSI Afterburner için rehber:

Ben de 8 GB RAM kullanıyorum senin gibi ve ekran kartım da MSI GTX 1060. Ekran kartının güç kablosu takılı olmadan açılıyor mu bilmiyorum denemedim ama yukarıda yazan arkadaşımın dediği doğru olabilir. Eğer o değilse yazılımsal bir sorundur diye düşünüyorum. Çünkü o kart (Gaming X olmasa bile) o kadar düşük performans vermez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…