Yaklaşık 2 hafta önce bilgisayar topladım. Oyunlarda çok düşük FPS vermesi ve CS:GO açılmaması üzerine biraz araştırma yaptım ve aygıt yöneticilerinden görüntü bağdaştırıcılarına girdiğim zaman ekran kartımın yanında bir ünlem olduğunu gördüm. Özelliklerine girdiğim zaman "aygıt durumu"nun altında "Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)" yazdığını gördüm. tüm sürücüleri güncellememe rağmen sorun düzelmedi. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayarı toplarken HDMI kablosunu doğrudan anakarta takmıştım. Ekran kartına takılması gerekiyormuş. Sorunu çözdüm, yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Öncelikle bu işlerde intelin grafiğinin bir parmağı olabiliyor öncelikle gtx 1070 ti ve intel hd grapichs' in sürücülerini aygıt yöneticisinden kaldırıyoruz ardından sadece gtx 1070 ti' ın sürücülerini kuruyoruz. Ardından geforce experience' yi de güncelliyoruz düzelmezse işlemcinizin modelini yazıp daha detaylı bilgiler alabilirsiniz. İyi günler
Bilgisayarı toplarken HDMI kablosunu doğrudan anakarta takmıştım. Ekran kartına takılması gerekiyormuş. Sorunu çözdüm, yardımcı olan herkese teşekkür ederim.