Nvidia GTX 1180 Temmuzda Gelebilir

Dolar 4.30 iken indirimde olsa fiyatta düşse fark etmiyecek.
Aslında sadece dolar dan dolayı olasa genede abartılı bir fiyat olmaz. Mesela GTX 1180 kartı muhtemelen 700 dolar, Ti modeli ise 1000 dolar olur. Bu 700 dolar normalde 3100 lira civarı yapıyor bir de kar marjını düşünsek 3600 liraya falan 1080 Ti gücünde 1180 kartını almamız lazım normal şartlarda. Tabi mining yeniden abartılı durumlara çıkmazsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kar marjı ile bitmiyor iş. %18 vergi de koyulacak onun üstüne. Ayrıca daha önceden de bildiğimiz üzere, 500 liralık bir kar marjı hayal Türkiye'de.

Zaten sızdırılan özelliklere baktığımızda GTX 1180 şu anki 1080Ti özelliklerini taşıyor. Elbette mimari yapısı değişik.

1080Tİ özelliklerini taşıyor derken konuyu açalım hocam
%25 daha performanslı şeklinde bir yazı okumuştum.

1080Tİ özelliklerini taşıyor derken konuyu açalım hocam
%25 daha performanslı şeklinde bir yazı okumuştum.
Bu daha 1180. 1180Ti nasıl olur bilemiyorum bile. Okuduğun yeri bilmiyorum da, 1080'den %25 daha performanslı olurdur o. Olur da.

Bellekler ile ilgili çok yorum var ama kimi 16 gb bellekle gelicek vs şeklinde yorum yapıyor.

GDDR6'a geçilmesinin büyük sebeplerinden biri. Şu anki oyunların 8GB bile tüketmediğini görüyoruz. Ancak bu yeni kartların gücü artacağı için 4K'da tam performans alınacağına inanıyorum. 1180Ti belki daha yüksek çözünürlükleri destekleyecektir. Çözünürlük arttıkça VRAM tüketimi de artacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…