Nvidia, GTX 1660 Ti Modelini Duyurabilir

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Nvidia, GTX 1660 Ti Modelini Duyurabilir
Nvidia’nın GTX 1660 Ti olduğu iddia edilen ekran kartının özellikleri ortaya çıktı. Nvidia’nın orta seviyeye RTX 2060’ı getirmesinden sonra, bazı kaynaklar şirketin RTX özelliklerinin yer almadığı GTX 1100 serisini piyasaya süreceğini söylemeye başlamıştı. GTX 1180 ve GTX 1160‘ın adı daha önce sızdırılan çeşitli bilgilerde görülmüştü. Şimdi ise GTX 1660 Ti isimli bir kartın piyasaya sürüleceği […]

Devamı: Nvidia, GTX 1660 Ti Modelini Duyurabilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Beklediğimiz GTX **60 buydu zaten. Umarım 250 Dolar sınırında bir fiyat etiketi ile satışa sunulur.
Aynen öyle. Zaten RTX 2060, RT açık iken yeterli performansı veremeyecek. E ben bu RT teknolojisine boşa mı para veriyorum? RT olmayan daha uygun fiyatlı bir ekran kartı almak daha mantıklı, o da GTX 1660 Ti oluyor. RTX 2060 350 dolar iken GTX 1660 Ti 250 dolar olacaktır.

Eğer bu isimle çıkarsa çok saçma olur açıkçası. Ray Tracing istemeyen, uygun fiyatlı kartlar bekleyen kullanıcı için gerçekten güzel olur, zira RTX 2060'ın performansı sınıf olarak çok yukarı taşındı. Doğal olarak fiyat da orantılı olarak yükseldi. Yalnız isimlendirme 1160 olsa çok daha mantıklı olur bana göre. RT'ye gerek duymayan kullanıcılar için, en azından bir süreliğine, böyle bir GTX serisi götürebilirler 1160, 1260 şeklinde, hoş olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı