Nvidia, GTX 2080 ve 2070 Ekran Kartlarını 26 Mart'ta Tanıtacak

Farklı bir bakış açısı

Tam da bilgisayar almayı planlarken...

Arkadaşlar adam zaten bu fiyatlarda bile satıyor gerçekten GTX 2070 gibi bir kartın 2.300 - 2.500 seviyelerinde çıkacağına inanıyor musunuz ? 10 serisinin bile fiyatlarının 200 300 TL bile düşeceğini zannetmiyorum zaten indirim olsa bile Dolar kuru arada ki farkı kapatacaktır.

Zaten saçma demiyorum fakat çok gerçekçi biraz da isteklerin gerçek olacağı fikriyle kendimi avutuyordum aslında. Peki sizce fiyatları nasıl olur?

Fiyatı ne kadar olur bilmiyorum fakat şimdi ki fiyatların çok fazla düşmeyeceği kesin. Varsayım yaparsak GTX 980 Ti GTX 1070 seviyesinde bi kart. Eğer ki 2070 de 1080 Ti seviyesinde olursa fiyatları pek düşünmek istemiyorum açıkçası.

İnşallah bitcoin patlar veya ordan gelen para çok çok azalır da şunlardan kurtuluruz.

1080 alıyoruz 2080 çıkıyor arkadaş dur durak bilmiyor bu teknoloji de

Yeni çıkacak kartların fiyatları ve yeni kartlar çıktıktan sonra eski kartların fiyatları konusunda iyimser olan arkadaşlar, bende sizin gibi fiyatların dediğiniz gibi olmasını isterdim ama , öyle bir Türkiye yok maalesef. Hele yeni çıkacak 1180 ya da 2080 her neyse fiyatının 1080 fiyatına olacağı Türkiye hiç yok. Şu anda GTX 1060 GB modelleri bile en düşük 1700 TL ile 2400 TL arasında. Çok iyimser olmayın, beklentilerinizi şu ortamda yüksek tutmayın bence. Sonra üzülürsünüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…