Nvidia GTX 560 SE Çözünürlük Sorunu - OS X Yosemite

Normalde ses alıyordum derken ne demek istediniz yani nasıl alıyordunuz?

Ben HDMI'dan sesi 4. çıkıştan alıyorum resimdeki gibi. Ses ayarı sadece TV'den yapıyorum.
Eki Görüntüle 59231

Not: Bu arada bu açılan konunun ilk mesajı yok, yöneticilerin bilgisine...
Normalde ses sisteminde Line-out (Green Rear) alıyordum fakat dün biraz karıştırdım ve HDMI'ın 2.çıkışından ses aldım yani sorun kalmadı gibi ve ayrıca videoların tam ekran olmama sorunuda çözünürlükle alakalıymış oda düzelmiş gözüküyor şuan fakat kafama takılan bir tek konu var. Şimdi HDMI takınca gördüğünüz gibi çözünürlükler tam ayarında oluyor fakat monitörde ise saçma sapan çözünürlük değeleri geliyor acaba DVI'dan mı yoksa DVI portununun yerini mi değiştirsem?

Bu tür ufak tefek sorunlar olabilir bunlara takılmamak lazım. İstediğin gibi kullan hangisi sana göre iyi ise.
Bu sorunları hiç aşamayan da var olayın diğer tarafından da bakmak ta lazım ;)...
Kesinlikle katılıyorum fakat videolar o çözünürlükte tam ekran olmadığı için sıkıntı yaşıyorum kafama takılan tek şey o ve bunu belki DVI farklı bir porta takarak değiştirebilirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı