Nvidia GTX 560 !!

ardaustad1907

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir masaüstü almayı düşünüyorum. Özellikleri İ5 3.4 ghz işlemci hızı, 8gb ram, 1 tb sabit disk 7200rpm, Nvidia GTX 560 Ekran kartı en azından Battlefield 3'ü high ayarında oynayabilir miyim? Yeni jenerasyon oyunlara yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani pc'yi ben almıyorum, hediye alacaklar toplama diyorum karşılar. Toplattırmam diyorlar, garantisi yok birşeyi yok diyorlar yani. Ekran kartı çok mu kötü?

Arkadaşın söylediği bilgisayarda Casper sanırım.
GTX560 eski bir kart, ben hazır bilgisayar alma derim. Sistem toplarsan daha ucuza daha performanslı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videoya bakarssanız sevinirim, bu video gerçek mi emin olamadım. Adam bf3'ü ultrada oynuyor 45 fps de falan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoya bakarssanız sevinirim bu video gerçekmi emin olamadım adam bf3'ü ultrada oynuyor 45 fps de falan

Yalnız o GC 560ti serisi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı