PS3 geride kalmadı. Desteği baya sürer. O yüzden PS3 almakta çekinmeyin. Bence PS4 almayın. Yeni bir konsol ve ilk versiyonu. Hatalar, sorunlar olabilir. Daha sonra çıkacak versiyonları daha sorunsuz olabilir.
Berke Kan, bence öyle değil. PS4'ü bir oyunu Alpha sürecindeyken almaya benzetiyorsunuz. Ancak kesinlikle öyle değil. PS3'ün ömrünün sonuna gelindiğini düşünüyorum. Zaten 4K monitörler çıkmışken kimse 720p oyun oynamak da istemez.
Bu arada konsolda FPS oynanmaz diyenler, PS4 sahibi olarak DualShock 4 ile PC ' de oynamaktan daha çok zevk alıyorum. Tabi kişiden kişiye değişir. Ancak konsolda FPS oynanmaz gibi bir şey mümkün değildir.
CanberkOrtgen, kesinlikle katılıyorum. Örneğin geçenlerde bir PS cafede adamın biri ilk kez eline konsol almış, Call of Duty istedi. Hiç yadırgamadım, tebrik ettim. On tane masada Pes-Fifa oynanıyor ama o adam Call of Duty oynamak istiyor. Neyse aldı eline konsolu ilk başta biraz zorlandı hatta oynayamadı ancak biz bir iki maç pes oynadıktan sonra (arkadaşlarlayız biz de mi CoD oynayalım? ) baktım adam döktürüyor. Helal olsun dedim. Belli ki ön yargısı yoktu.
Berke Kan, bence öyle değil. PS4'ü bir oyunu Alpha sürecindeyken almaya benzetiyorsunuz. Ancak kesinlikle öyle değil. PS3'ün ömrünün sonuna gelindiğini düşünüyorum. Zaten 4K monitörler çıkmışken kimse 720p oyun oynamak da istemez.
Berke Kan, elbette ki öyle olacak ancak PS3'ün de en beğenilen ve en çok tutulan modelinin ilk modeli olduğunu belirtmeliyim. En azından herkesin evinde 1080p monitör/tv var. Bence bu da değerlendirilip PS4 alınmalı.
Berke Kan, elbette ki öyle olacak ancak PS3'ün de en beğenilen ve en çok tutulan modelinin ilk modeli olduğunu belirtmeliyim. En azından herkesin evinde 1080p monitör/tv var. Bence bu da değerlendirilip PS4 alınmalı.
CanberkOrtgen, bir videoda görmüştüm, RG bu şirketlerle anlaşma yaptığı için yeni nesil konsollara ve PC'ye çıkarmıyormuş oyunu. Yani öyle düşünüyorlar. Ne bileyim, çok mantıklı geldi. Açıkçası GTA 5 çıkmadığı için PS4 benim için uygun değil.