Nvidia GTX 770 vs Playstation 4

Bu arada konsolda FPS oynanmaz diyenler, PS4 sahibi olarak DualShock 4 ile PC ' de oynamaktan daha çok zevk alıyorum. Tabi kişiden kişiye değişir. Ancak konsolda FPS oynanmaz gibi bir şey mümkün değildir.

CanberkOrtgen, kesinlikle katılıyorum. Örneğin geçenlerde bir PS cafede adamın biri ilk kez eline konsol almış, Call of Duty istedi. Hiç yadırgamadım, tebrik ettim. On tane masada Pes-Fifa oynanıyor ama o adam Call of Duty oynamak istiyor. Neyse aldı eline konsolu ilk başta biraz zorlandı hatta oynayamadı ancak biz bir iki maç pes oynadıktan sonra (arkadaşlarlayız biz de mi CoD oynayalım? ) baktım adam döktürüyor. Helal olsun dedim. Belli ki ön yargısı yoktu.

Kimde 4K var? Tamamen ona benzetmiyorum ama hatalarını okuyabilirsiniz. Gelecek PS4'ler daha sorunsuz olur.

Berke Kan, elbette ki öyle olacak ancak PS3'ün de en beğenilen ve en çok tutulan modelinin ilk modeli olduğunu belirtmeliyim. En azından herkesin evinde 1080p monitör/tv var. Bence bu da değerlendirilip PS4 alınmalı.
Haklısınız sadece PS3 geride kalmadı, bunu da göz önünde bulundurun. En beğenilen model evet FAT kasa ama PS4'te hata haberlerini çok gördüm.

Örneğin: Hatalı PS4'ler büyük olay oldu - Haberler
- CHIP Online

PS3 eskidi. Ancak sırf GTA 5 için PS3 alanları biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…