Nvidia GTX 770 vs Playstation 4

@Ballz ''sıkılıyor'' derken neyi kastetmek istedin? Anlamadım.

CanberkOrtgen, hayır ancak GTA 5'in grafiklerini PS4 için yetersiz buluyorum.
GTA 5 ' i PS4 ' e optimize edene kadar yani daha iyi grafikli yapana kadar yeni oyun yaparlar diye düşünüyorum. Böyle düşününce de bir ihtimalde olsa diğer platformlara çıkmayabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5 ' i PS4 ' e optimize edene kadar yani daha iyi grafikli yapana kadar yeni oyun yaparlar diye düşünüyorum. Böyle düşününce de bir ihtimalde olsa diğer platformlara çıkmayabilir.
PS3'te bile yağ gibi akıyor oyun. PS4'te daha iyi grafikler olacak. Optimize sorunu konsolda pek olmaz. Zaten GTA V'in mükemmel grafikleri yok bence.

Bir de şöyle düşün Rockstar yakın zamanda GTA 5 kadar para getirecek oyun yapmayacak.
Bu yüzden bu yılın gelir kaynağını GTA 5'i diğer platformlara çıkarıp yeniden paranın gözüne vuracak benim düşüncem bu şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam kablosuz gamepad lerden haberiniz yok galiba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…