nVidia GTX 780Ti Benchmark Results ! :)

Makaleler
44
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Açıkcası nVidia 790 yerine 780Ti ile AMD'ye ağır bir darbe indirdi :D Tabi bu fiyatlara da olumsuz yönden de yansıyabilir. Ama Rekabet her zaman için son kullanıcıya yaramıştır. Öyle değil mi ;)

NVIDIA-GeForce-GTX-780-Ti-GPU-Z.jpg
gtx_780ti_benchmark_videocardz.jpg

index.php

LL

bioshock-fr.png

heaven.png

Geforce_GTX_780_Ti_Review_Benchmark_Grid_2_1080p-pcgh.png

images

59674.png

59669.png

7LTL8yCl.png

Aşağıdaki garipliğin farkına varan var mı?

ub0z6.jpg

GPU Konfigurasyonu değişmiş. Daha fazla transistör falan var. Sanırım RevoLand'ın dediği gibi GK110'nun gerçek hali bu olabilir :D

Ben GTX 780 Ti'nin GK110'un ilk tam olarak kullanılmış sürümü olacağını okumuştum? :D

O fiyatlarla R9 290 herkesin evinde olacak adım gibi eminim.

Aslında fiyat olarak $ Kurunu 2 alırsak yaklaşık 1400 TL Türkiye giriş fiyatı. ama buna kesin %25 vergi ve gümrük uygulanır. 1400 + 350 + ~350 = 2100 TL . Birde buna Vatan'ın yapacağı saçma sapan indir bindirler eklendi mi vay halimize ...

Not: Bu değerler tahmini olarak alınmıştır. Gerçek değerler daha fazla veya daha az çıkabilir.

GPU Konfigurasyonu değişmiş. Daha fazla transistör falan var. Sanırım RevoLand'ın dediği gibi GK110'nun gerçek hali bu olabilir :D

Aslında fiyat olarak $ Kurunu 2 alırsak yaklaşık 1400 TL Türkiye giriş fiyatı. ama buna kesin %25 vergi ve gümrük uygulanır. 1400 + 350 + ~350 = 2100 TL . Birde buna Vatan'ın yapacağı saçma sapan indir bindirler eklendi mi vay halimize ...

Not: Bu değerler tahmini olarak alınmıştır. Gerçek değerler daha fazla veya daha az çıkabilir.
1900 tl yi geçmez.

Gtx 760 ımı çöpe mi atsam? Bu nedir ya? İnsan soğuyor aldığı karttan. Ahh vatan % 30 indirim yapmadın gittin bana gtx 760 aldırdın.

Gtx 760 ımı çöpe mi atsam? Bu nedir ya? İnsan soğuyor aldığı karttan. Ahh vatan % 30 indirim yapmadın gittin bana gtx 760 aldırdın.
Vatan'ın %30 indirimi bile hikaye. %25 indirimle diğer firmalarla aynı ya da daha pahalı oluyor ürünler. %30 la biraz daha ucuz oluyor. Hele şu kdv bizden olayına hiç girmiyorum bile. Vatan bilgisayardan 10 yıldır alışveriş yapıyorum hala çözemedim.

- - - Güncellendi - - -

Açıkcası nVidia 790 yerine 780Ti ile AMD'ye ağır bir darbe indirdi :D Tabi bu fiyatlara da olumsuz yönden de yansıyabilir. Ama Rekabet her zaman için son kullanıcıya yaramıştır. Öyle değil mi ;)

NVIDIA-GeForce-GTX-780-Ti-GPU-Z.jpg
gtx_780ti_benchmark_videocardz.jpg

index.php

LL

bioshock-fr.png

heaven.png

Geforce_GTX_780_Ti_Review_Benchmark_Grid_2_1080p-pcgh.png

images

59674.png

59669.png

7LTL8yCl.png

Sonuçlar biraz hatalı. Bir çok kart olduğundan fazla performanslı gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı