NVidia GTX 970 ve 980 Alanlara Witcher 3 ve Batman : AK Hediye

Zaten Witcher 3 hediye ediliyordu yanına Batman de eklendi. Ürünü aldığınız kişiden Nvidia'nın dağıtmış olduğu kodu istiyorsunuz. Sonra sitesine girip kodu aktifleştiriyorsunuz.

Select your region | NVIDIA

Buraya kodu yazıp işlemleri gerçekleştirin.

Size yardımcı olabilecek bir konu Gtx 9xx Oyun Kampanyası | Sayfa 2 | Technopat Sosyal

Ayrıca aynı konu içinde benim yorumum ;
''Konuyu açan arkadaşa ve diğer arkadaşlara yardımcı olmak için tecrübelerimi sizlerle paylaşayım. İsim soyisim, fatura numarası, email adresi, telefon numarası, ürün modeli ve ürün seri numarasınıkampanyaoyun@vatanbilgisayar.com adresine gönderiyorsun. Ben 27.03.2015 tarinde mail gönderdim, 28.03.2015 yani bir gün sonra geri dönüş oldu. Gelen mail içeriği aşağıdadır.
1. Kampanya yalnızca THE WITCHER 3 oyununun PC sürümünün bir dijital yüklemesi içindir.
2. Nakit para veya diğer mal veya hizmetlerin yerine geçemez, takas edilemez, satılamaz veya itfa edilemez.
3. İşlem başına bir kişiye bir promosyon ile sınırlıdır. Lisans anahtarı tek yapılmıştır, önceden kullanılmış olması mümkün değildir. Dolayısıyla kampanya dahili satın alınan bir ürün için bir defaya mahsus gönderilir.
4. Promosyon 10 Mart'da başlamaktadır. 31 mayıs 2015 de sona erecektir.
5. 30 haziran 2015e kadar kodlar kullanılabilir.
6. Kod kullanma talimatı > www.nvidia.com.tr: The Witcher 3: Wild Hunt | PC Oyunları | NVIDIA

Mail'in en altında ise lisans anahtarı geliyor. Lisans anahtarı formatı şu şekilde : 1111-1111-1111-1111-1111-1111
Son olarak ; gog.com web sitesinde hesap oluşturmanız gerekecek. Tabi bunu kod kullanma talimatında detaylı bir şekilde anlatıyorlar.''

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı