Merhaba arkadaşlar. @Recep Baltaş
Bu sistemdeki eksikler nelerdir bunları belirtir misiniz ?
Ben fiyatına göre canavar olduğunu düşünüyorum.
Oyun için topladım, oyunlarda en yüksek ayarlarda izlediğim videolara göre 30 fps altına düşmüyor.
AMD almaktan vazgeçtim. İntel işlemcili topladım. Bu yüzden yardım bekliyorum. Her yazdığınız yorum benim için çok değerlidir.
Şimdiden yazmış ve yazacak olduğunuz tüm yorumlar için teşekkür edeceğimi belirtmek isterim.
Arkadaşın dediği gibi Gaming 4G modelini alınız. Güç kaynağı fazla kaçmış o sisteme 600-650W 80+ yeterlidir. Geri kalanı güzel rahatlıkla alabilirsiniz.
Arkadaşın dediği gibi Gaming 4G modelini alınız. Güç kaynağı fazla kaçmış o sisteme 600-650W 80+ yeterlidir. Geri kalanı güzel rahatlıkla alabilirsiniz.
Hemen hemen benimkine yakın bir sistem. Anakartdan çok memnunum dedikleri gibi 4g toplamalısın. 700watt aynı güç kaynağına sahibim. 600watt yeterli olucaktır ama sana da. Ben abarttım gittim 700watt aldım
Hemen hemen benimkine yakın bir sistem. Anakartdan çok memnunum dedikleri gibi 4g toplamalısın. 700watt aynı güç kaynağına sahibim. 600watt yeterli olucaktır ama sana da. Ben abarttım gittim 700watt aldım
Benimde sana bir sorum olucak konuyu açan arkadaşım bu bilgisayarı topladınmı ve oyunlardaki fps değerlerin neler.Bende aynı bilgisayarı toplamayı dusunuyorum seninde bana önerebileceğin seyler varmı bunu burdan alabilirsin fiyatı düşük veya ben şöyle yaptım sen yapma gibisinden.